Bulvár apple watch okosóra

Dátum: 2016-04-08 | írta: Tocso

0

Júniusra várják az Apple Watch 2-t

iCentre

Mint azt várni lehetett, ahogy lecseng az iPhone SE és iPad Pro körüli hype, megindulnak a márciusi keynote-ról hiányolt Apple Watch 2 körüli pletykák.

Az elemzők jóslata szerint a Watch frissítése ideális a 2016-os júniusi WWDC idején.

A nyári időszak alatt elegendő mennyiséget tudnának termelni, hogy egy szeptemberi megjelenésre megfelelő mennyiség legyen a raktárakban.

A tavalyi karácsony slágerajándéka az Apple Watch volt, és egy kimutatás szerint az elégedettségi rátája 90% felett volt.

Az eladási számokat tovább tudnák növelni, ha az első-második-harmadik körös megjelenések közelebb esnének egymáshoz, mivel az első-generációs Watch sok országba csak késve érkezett meg. ( pl. hozzánk 🙁 )

A kérdés már csak az, hogy az embereket meg tudják-e győzni, hogy 1-2 évente vegyenek új Watch-ot, vagy inkább az iPad cserélési ciklusához hasonló váltás fog kialakulni.

Egy átlagos felhasználó 3-4 évente cseréli csak le iPadjét, hisz a szoftveres támogatás miatt sok esetben felesleges is lenne egy fiatalabb tablet cseréje.

A válaszra nem kell sokáig várni, hiszen június közepén rendezi az Apple a fejlesztőinek szánt rendezvényét, a WWDC-t, amely nyitóelőadásában leplezik le az új iOS-t, a watchOS-t, illetve az új OSX-et is.

Forrás: Macrumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑