Hírek

Dátum: 2016-04-11 | írta: admin

0

iSamurai akció – iPhone 4/4s érintő és kijelző csere – 8 990 Ft [VIDEÓ]

iCentre

A következő akcióban az iPhone 4/4s tulajdonosok most kedvezményes 8990 Ft-os áron cseréltethetik ki szilánkosra tört vagy egyéb módon rakoncátlankodó kijelző moduljukat.

Az Apple évről-évre sokat dolgozik azon, hogy a készülékei minél strapabíróbbak legyenek, a kijelzők üvege ne törjön be akár komolyabb esés esetén se. Ennek ellenére is napi szinten találkozunk rengeteg törött kijelzős készülékkel.

Az iSamurai szervizben az egyik legnépszerűbb javítás a kijelző csere, ami az esetek túlnyomó részében törés miatt szükséges, viszont amit már kevesebben tudnak vagy épp tapasztalnak, hogy bizony a kijelző vagy az érintő panel nem csak leejtés során válhat használhatatlanná, hanem számos egyéb oka is lehet ennek. Vegyük is ezeket szépen sorba.

Leejtés során mind az üveg betörhet, mind pedig az LCD is, ami ilyenkor becsíkozódik, egyes részei furán villódzanak vagy épp teljesen feketék lesznek. Mint az köztudott, az elektronikai eszközök nem szeretik a nedvességet, a vizet, és ez az iPhone-ok esetén sincs másképp. Számos kijelzővel kapcsolatos hibáért bizony a készüléket ért nedvesség a felelős, így a látszólag ép és jól működő kijelző is működésképtelenné válhat. A kijelző modul szalagkábelén található a vezérlő elektronika, aminek beázása a következő hibajelenségek kiváltója lehet: van kép, de nincs háttérvilágítás; se kép, se háttérvilágítás; nem homogén a háttérvilágítás; az érintő panel nem érzékeli az ujjunkat, nem reagál rá, vagy csak helyenként működik.

Amint láthatjátok, számos oka lehet annak, ami miatt hőn szeretett készülékünk kijelző cserére szorul, de nem kell aggódni, náluk ez rutineljárás.

Az iPhone 4/4s esetén a kijelző csere kicsit több időt vesz igénybe, mint más modelleknél, hiszen itt a készülékbe a hátlapon keresztül vezet az út, így nem lehet csak egy szalagkábel lecsatlakoztatásával megoldani a problémát és behelyezni az új kijelzőt. Sajnos ki kell pakolni az egész készüléket alkatrészről-alkatrészre, csavarról-csavarra.

Az iPhone 4/4s tulajdonosok most kedvezményes áron cseréltethetik ki szilánkosra tört vagy egyéb módon rakoncátlankodó kijelző moduljukat, a részletekért kattints ide. A javítás a készülék teljes szétszerelése miatt 1 órát vesz igénybe, de természetesen a 6 hónap garancia erre is érvényes.

Az akció időtartama április 11. – április 24.

 

Forrás: iSamurai

Címkék:Vissza a tetejére ↑