Hírek

Dátum: 2016-04-12 | írta: Tocso

1

Bluetooth-problémák az iPhone SE körül

iCentre

Egy iPhone-rajt sem indulhat gikszer nélkül, és úgy néz ki, megvan az iPhone SE szépséghibája – bár szerencsére nem nagy dologról van szó, de ettől még bosszantó.

Mind az Apple Support oldalán, mind külföldi fórumokon egyre többen jelzik, hogy valami probléma van az iPhone SE Bluetooth-kommunikációjával, mert ha azzal hallgatnának zenét valamely külső eszközön, a hang nagyon torz lesz, recseg folyamatosan. A hiba az SE-ben van, mivel sokan jelezték, hogy másik iPhone-nal tökéletes a hangminőség.

iPhone SE bejegyzések · MiK

Az iPhone SE-vel egy mondhatni kötelező lépést lépett meg Apple, s bár nem hozott rekordokat, mégis jól teljesít a piacon

Összefüggést egyelőre nem találtak az eszközök között, nem derült ki, hogy mi miatt lehet a hiba, merthogy több kontinensről érkeznek a hibajelentések, többféle eszközre való streamelés közben, másfajta kocsik kihangosítóján, stb… Jelenleg sem működő megoldás, sem hivatalos közlemény még nem jelent meg, azonban biztosra vehető, hogy az Apple már gőzerővel dolgozik a hiba megtalálásán.

Forrás: Macrumors 

Címkék:  • Tsob2

    Jó lenne, ha mihamarabb megoldódna 🙁

Vissza a tetejére ↑