Bulvár no image

Dátum: 2016-04-12 | írta: Tocso

0

Idén akár 25%-kal kevesebb Apple Watch-ot adhatnak el

iCentre

A KGI Securities elemzője vázolta fel ezt az Apple Watch-ra nem túl hízelgő előrejelzést, azonban a magyarázata igazán elgondolkoztató.

Ming-Chi Kuo szerint bár az Apple Watch az okosóra-piac jó részét megszerezte, a Watch 2 nem lesz ekkora siker. Bár hivatalos adat nincs, a becsült eladási darabszám az első szériából körülbelül 10.6 millió volt, míg a soron következő Watch-tól kb. 7.5 milliós darabszámot várnak. Ennek indoklásába nem igazán lehet belekötni, hiszen jól leírja az Apple Watch jelenét.

Az első generációs Watch egy kiforratlan eszköz egy új piacon, mely épp csak kezd beindulni. Magával az órával is sok probléma van, mivel iPhone nélkül nem is használható, nincs egy olyan alkalmazás, mely kimondottan Watch-ra készült, illetve igen korlátozott az akkumulátora is. Kuo szerint a Watch 2 megjelenése az iPhone 7-tel lesz majd egy időpontban, azonban ebből a modellből is hiányozni fog a “hűha-faktor”. Tekintettel az Apple termékfrissítési ciklusaira, az új Apple Watch inkább hardveres frissítést kap, mintsem új dizájnt.

Szerinte csak 2017-ben érkezik majd egy újratervezett Watch, amely jobban kiszolgálja a felhasználói igényeket.

Ti milyen funkciót várnátok az Apple Watch 2-től?

Forrás: Macrumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑