Hírek

Dátum: 2016-04-13 | írta: Tocso

0

A piac legjobbjaként vizsgázott az iPad Pro kijelzője

iCentre

A DisplayMate csapata a szakma legjobbjának számít, ha megjelenítőkről van szó, most pedig letesztelték a 9.7 hüvelykes iPad Pro kijelzőjét is.

A tesztelők szerint elképesztő, hogy az Apple mit tudott kihozni az LCD-kijelzőből. Az iPad Air 2-höz képest maradt a 2048×1536-os felbontás, a 4:3-as képarány és a 264 ppi-s pixelsűrűség. Eszerint a látott képnek meg kellene egyeznie a két eszközön, azonban azt már tudjuk, ha az Apple-ről van szó, semmit sem számítanak a nyers adatok.

Száraz számértékekkel és adatokkal nem untatnánk titeket, azonban pár adatot érdemes elmondani. A színvisszaadási színskálán, melyet a 4K UHD-nél is használnak, remekül szerepelt az új iPad, és nem is nagy meglepetés, hogy jelenleg ez a legjobb Apple kijelző, amivel találkozhatunk.

Ezután a megvilágítás következett, mely az olvashatóságot könnyíti meg a szemünknek. Itt a True Tone-nak hála 20%-kal fényesebb volt a kijelző, mely a szoba színhőmérsékletéhez állítja a megjelenített képet. A tükröződésen is javított az Apple, így napfényes időben bátrabban ülhetünk ki kedvenc táblagépünkkel a szabadba olvasni.

Mindent egybevéve az Apple egy valódi tablet-csúcsmodellt dobott piacra, melynek  a kijelzője pont olyan tökéletes, mint az összes többi egysége.

Forrás: Macrumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑