Bulvár

Dátum: 2016-04-18 | írta: Tocso

1

Üveg házú, AMOLED kijelzős iPhone 7s érkezhet 2017-ben

iCentre

Meglepő lehet a cím, talán egy kicsit tényleg az is. Már nem is az idén ősszel esedékes új iPhone-ról szólnak a hírek, hanem az azutáni, 2017-es iPhone 7s modellről.


Ming-Chi Kuo a KGI Securities elemzője előszeretettel és egész sikeresen tippel a legújabb Apple termékekkel kapcsolatban, s most sem rejtette véka alá véleményét.

Szerinte 2016-ban marad a már megszokott 6/6s forma és az alumínium váz, azonban 2017-ben már egy újabb, forradalmibb külsőt kap az új iPhone.

Elhagyják a mostani fémet az iPhone 7s-nél és helyette visszatérnek a 4/4s vonalnál már megjelent üveg borításhoz.

Úgy gondolja, hogy az emberek már unják ezt az alumínium házas formát, hisz már minden gyártó megjelent ezzel az iPhone megjelenését követően. Ezért, hogy egy kis vérfrissítés érkezzen a külsők terén, az Apple újra üvegházú telefonokat fog készíteni.

iPhone-4-back-glass

Persze, felvetődik egy probléma, miszerint a készülék újra nehéz lesz, hisz gondoljunk az iPhone 4s és az 5 közötti súlykülönbségre, így a 4,7 vagy 5,5 hüvelykes készülékeknél még nagyobb lehet ez a szám.

Ezt is lesz majd hivatott kompenzálni a már sokszor említett AMOLED kijelző, mely szebb képe mellett könnyebb is lesz elődeinél, így lényegesebb súlynövekedés nem fog történni.

Forrás: MacRumors 

Címkék:  • Sámson Varga

    Szerintem ez bukó, az ‘s’ széria egy valamivel jobb hardvert jelent nem pedig méretbeli és külső változást.

Vissza a tetejére ↑