Bulvár

Dátum: 2016-04-28 | írta: Tocso

0

Kiszivárgott az 5,5 hüvelykes iPhone 7 rajza?

iCentre

Egyre több pletyka kering a legújabb iPhone körül, és egyre több jellemző fixen megtalálható az összes ilyen hírben, amit megerősíthet a most kikerült rajz is.

A MacOtakara osztott meg egy képet a MacFan nevű oldalon, melyen a nagyobbik iPhone 7 gyártási terve látható. A tervrajzon található méretek alapján kivehető, hogy az Apple nem tervez méretet módosítani, marad az 5,5 hüvelykes modell.

A dizájn körül sincs nagy változás, marad az iPhone 6/6s szériánál megszokott vonal, valószínűleg csak apró módosítások lesznek, mint az antenna csíkok áthelyezése.

macfaniphone7plus

A kamera viszont úgy néz ki, hogy a nagyobbik modellnél tényleg  dual lesz, az-az két objektív lesz majd a telefonban. Azt, hogy pontosan mit tervez ezzel az Apple még nem tudni, de az biztos, hogy valamit szeretnének majd kezdeni vele, ok nélkül ilyen újítást nem eszközöl a cég.

Kapcsolódó cikk:

Másik ilyen nagy volumenű változás a jack-csatlakozó eltűnése, melyről már régóta szólnak a hírek. Az Apple egyik legnagyobb változtatása lenne, hiszen ezzel igencsak felkevernék az állóvizet az okostelefonok piacán. Természetesen továbbra is használható lesz majd a készülék fülhallgatóval, mely Lighning csatlakozós vagy Bluetooth-os lesz majd.

A hátlap alján pedig egy Smart Connector látható, mely pontos funkciójáról nincs információ, de minden bizonnyal egy mágneses csatlakozású dockolóhoz használható majd, melyről tölthető is lesz az iPhone.

Feltehetően hasonló paraméterekkel érkezhet majd az új generációs iPhone nagyobbik tesója, mivel a kiszivárgott információk egyre pontosabbak és részletesebbek.

Forrás: Macrumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑