Blog

Dátum: 2016-05-09 | írta: Zehy

0

iSamurai Heti Akció – iPhone 5s érintő és kijelző modul csere (frissítve)

iCentre

17.990 Ft, 6 hónap garanciával.

Az akció időtartama május 9. – május 22.

Mindennapos eset nálunk a szervizben a kijelzőcsere, hiszen ez az iPhone-ok legsérülékenyebb alkatrésze. Az Apple évről-évre törekszik arra, hogy a készülékei minél strapabíróbbak legyenek, az üveg ne törjön be akár a legkisebb leejtéstől.

Amikor valaki elejti az iPhone-ját és az csúnya hanggal földet ér kijelzővel lefelé, akkor meg szokott állni az ütő a tulajban. Amíg fel nem fordítja a készüléket, reménykedik benne, hogy a készülék egyik legdrágább része, a kijelző ép és sértetlen és nem szorul cserére, viszont amíg fel nem fordítja, ugyanannyi esélye van, hogy ép, mint hogy pókhálósra tört. Egyszerre kell feltételezünk mindkettőt.

Az iPhone 4/4s szériát leszámítva az iPhone-ok szétszereléséhez és szervizeléséhez a kijelzőn át vezet az út. A kijelző modult helyén tartó csavarok eltávolítása után speciális eszközök segítségével tudjuk kimozdítani a kijelző alsó felét a készülékházból, hogy utána az egészet lecsatlakoztatva az alaplapról megkezdődhessen a szervizelés.

Az iPhone 5s a mai napig az egyik legkedveltebb modell, köszönhetően a szögletes formáinak, a 64-bites processzorának, az ujjlenyomat olvasójának és könnyen átérhető méreteinek. Ez a széria némileg eltér a többi iPhone-tól, ugyanis itt ha kijelző aljának kimozdításánál túl nagy erőt használunk, akkor elszakíthatjuk a Touch ID szalagkábelét, amivel ugyebár bukjuk a készülék egyik legjobb funkcióját, az ujjlenyomat olvasást. Szerencsére nálunk ez rutin feladat, így nem kell tartani a Touch ID sérülésétől.

Miután kihajtottuk a kijelzőt és eltávolítottuk a kijelző kábelei fölül a shieldet, már le is csatlakoztathatjuk a kijelzőt az alaplapról. Mivel a kijelző modulon találhatók a Home gomb bizonyos részei, a beszédhangszóró, az előlapi kamera, illetve a közelség érzékelő, így ezeket még le kell szerelnünk a törött panelről, hogy áttehessük az újra. Amint ezzel is kész vagyunk, össze is szerelhetjük és egy rövid tesztelés után már át is adhatjuk az újjá varázsolt készüléket a boldog tulajának.

Az iPhone 5s érintő és kijelző modul cserét most csupán 17990 Ft-ért végezzük el egészen május 22-ig, a megszokott 6 hónapos garanciával, 1 órán belüli cserével.

Ha bármi kérdésetek van, bátran forduljatok hozzánk, vagy látogassatok el a www.isamurai.hu oldalunkra.

Az iSamurai Csapata

Címkék:Vissza a tetejére ↑