Hírek

Dátum: 2016-05-09 | írta: Tocso

1

Képek a soron következő iTunes frissítésből

iCentre

Még februárban mesélt Eddy Cue a következő iTunes frissítésről, mely elvileg az aktuális OS X update-tel érkezett volna, azonban az Apple egyelőre még visszatartja a szoftver.

Eddy Cue elmondása szerint az iTunest úgy próbálták meg átalakítani, hogy a dizájn a legletisztultabb legyen, ezzel együtt pedig az Apple Musicot is egyszerűbben lehessen kezelni.

Az ígérettel ellentétben azonban az OS X frissítéssel nem érkezett meg az új iTunes, azonban a Macrumors csapatának sikerült egy pár új képet szereznie a szoftverről.

itunes124-800x396

 

Az újragondolt felsősávnál már egy legördülő menüből választhatunk a Zenék,  Tv sorozatok, Filmek közül.

Sokunk számára örvendetes hír, hogy visszakapjuk az oldalsávot is, ezzel sokkal egyszerűbbé válik a médiatartalmak rendezése, szerkesztése.

itunesnavigation-800x527

 

Az iTunest sokan nem szeretik, melynek fő oka, hogy Windowshoz nincs igazán optimizálva, ami nem is várható el teljesen, hiszen saját operációs rendszerére koncentrál csak a cég, azonban apró módosítások segítségével talán még felhasználóbarátabb lesz majd a mostani szoftver mindenki számára.

Ennek ellenére véleményem szerint igazán fontos lenne, hogy mindenki egyaránt kényelmesen és hibamentesen használhassa a programot, ezzel is csökkentve a bosszús userek számát.

Forrás: MacRumors

Címkék:  • Használom, bár újabban egyre kevesebbet, mert idegesítően logikátlan néhány funkció. Szerintem tokkal-vonóval kukázni kellene és egy lényegesen könnyebb, gyorsabb alkalmazást fejleszteni, ami jobban ki van hegyezve a zenére.

Vissza a tetejére ↑