Hírek

Dátum: 2016-05-25 | írta: Tocso

0

iPhone 6 prototípus az eBay-en

iCentre

Anno az iPhone 4 kapcsán volt egy hatalmas botrány, melyben egy tesztelő elhagyott egy, már tesztfázisban lévő új készüléket. Most azonban egy iPhone 6 prototípus került fel eBay-re, mely ismét nem egy mindennapi dolog.

Az Apple a tervezési műveletek után elkészít egy-egy darabot az iPhone-ból, de nem iOS kerül rá, hanem egy speciális diagnosztikai szoftver, aminek a neve SwitchBoard.

Ezzel a mérnökök górcső alá veszik a készüléket, s ellenőrzik, hogy minden modul megfelelően kommunikál-e a többivel. Ha szükséges, ilyenkor még lehetséges hardveres finomhangolás, vagy akár hardveres módosítás is, ha felszínre kerül egy fatális hiba.

Az eBay-re került iPhone 6-ról annyit írt a tulaj, hogy egy barátjától vásárolta és a már említett SwitchBoard fut rajta.

A készüléknek inkább eszmei értéke van, mint hogy bármire is használható volna. Ezt a licit állása is mutatja, hisz az első órák után már $7100 felett járt, mely sokszorosa a valódi értékének.

Mint az várható volt, a készüléket mostanra törölték az oldalról, mivel az Apple nemigen szereti, ha egy-egy ilyen készüléket licitre bocsájtanak.

263438-640

263440

263446

263448

263450

 

ForrásiClarified

Címkék:Vissza a tetejére ↑