Hírek microsoft

Dátum: 2016-06-08 | írta: Tocso

0

WWDC After Party a Microsoft-al

iCentre

Valaki nagyon jó arc akart lenni a Microsoft-nál, mivel a WWDC Keynote-ja kapcsán szerveztek egy fejlesztői afterpartyt.

A techcégek világában nagy meglepetésre nem számíthatunk bemutatók tekintetében, mivel nagy szerencsénkre elhagyták a komoly, kötöttségekkel teli irányzatot, azonban az előadások vége után mindenki szétszéledt.

Ezt unta meg hirtelen a Microsoft és vagy jófejségből, vagy csak a fejlesztők elszipkázása miatt, a Xaramin nevű cégükkel egy bulit rendeznek az előadás után.

A belépés WWDC belépőtől függetlenül is ingyenes, a bulin biztosan ott lesznek a Microsoft alkalmazásokat iOS-re ültető fejlesztők, és megannyi, a redmondi óriáshoz kötődő alkalmazáskészítő.

17125-14336-Screen-Shot-2016-06-07-at-40214-PM-l

Számomra teljesen szimpatikusa, hogy kicsit lazábbra tudják venni az helyzeteket.

Ha bejön az óriáscég számítása, akkor megannyi iPhone-os fejlesztő fog nem kevés alkohol társaságában Xbox+Kinect-el játszani, sőt ha tényleg nagy arc akar lenni a két cég, akkor Tim Cook és Bill Gates is összebeszél, hogy beugranak egy meglepetésszerű “közönségtalálkozóra”.

A WWDC nyitóelőadásáról sok cikkel jelentkezünk majd, de ha érkeznek a hírek, hogy milyen fogadtatása volt az afterpartynak, arról is írunk biztosan néhány sor.

Forrás: Appleinsider

Címkék:



Vissza a tetejére ↑