Hírek

Dátum: 2016-06-15 | írta: Zehy

0

A 25 legjobb újdonság az iOS 10-ben! (VIDEÓ)

iCentre

A bejelentett iOS 10 szokás szerint felkorbácsolta a közvéleményt, egyesek szerint az Apple elindult a lejtőn (ezredjére), míg mások szerint pont most lépett arra az útra, ami végre elhozza a várva-várt újdonságokat.

De nézzük csak, mik is azok a dolgok, melyekért lelkesednek most a felhasználók!

Az alábbi videó 25 fontos iOS 10-funkciót emel ki, melyek között vannak tényleg érdekesek és hasznosak, de egyelőre kérdésesek is.

Kapcsolódó cikkek:

Rögtön az első és kiemelt feature máris vitákat generált egyes fórumokon, hiszen a dedikált appok törlése ugyan jól hangzik, de jelen formájában például egyáltalán nem igaz.

Az alkalmazások nem törlődnek, nem lesz több hely a telefonon, így gyakorlatilag pont a funkcióját nem teljesíti.

Reméljük ez csak valami bug egyelőre és tényleg dolgozik az Apple a megoldáson, így a későbbi végleges verzióban már azt és úgy törlünk, ahogy csak akarunk. (Ez persze így sosem fog megvalósulni, hiszen a rendszerbe ilyen szinten nem tudunk belenyúlni és nem is lenne szerencsés.)

Azt azért gyorsan tegyük hozzá, hogy összesen ezek az alkalmazások 150 MB-ot tesznek ki, így csak a hozzám hasonló OCD-seknek fontos talán az eltávolításuk… 🙂

Aztán itt van az Üzenetek látványos, de semmit nem érő funkciói, melyekkel most ne is foglalkozzunk, mint ahogy az Apple Pay sem érdemel sok szót…

Ettől függetlenül érdemes megnézni a videót, 6 percben elég jól összefoglalják a dolgokat a srácok.

 

Forrás: YouTube

Címkék:Vissza a tetejére ↑