Hírek

Dátum: 2016-06-15 | írta: Zehy

1

Így telepítsd az iOS 10-et! (saját felelősségre)

iCentre

Rengetegen kérdezitek, így megpróbálunk idén is segíteni ebben, de hangsúlyozottan, csak saját felelősségre ajánljuk a dolgot, semmilyen következményért nem vállaljuk a felelősséget.

Az Apple hivatalosan ősszel jelenteti meg legújabb mobil operációs szoftverét, de a korai béta 1-es verzió már most elérhető.

Kapcsolódó cikkek:

A most kiadott egy ún. fejlesztői béta, mely már aránylag jól működik, de egyáltalán nem hétköznapi használatra van, bőven lehetnek – és vannak is – hibák.

Így tényleg nem ajánljuk mindenkinek a telepítését, ráadásul ez nem is egy hivatalos módszer, az Apple szélsőséges esetben “le is zárhatja a telefont”, de ha valaki mégis olthatatlan vágyat érez, íme:

1. lépés: Az iOS eszközödön nyisd meg a Safarit és navigálj erre a linkre: sendspace.com/file/wr8sv0
2. lépés: Töltsd le a profilt, ehhez nyomd meg a “Download as free member”-gombot.
3. lépés: Telepítsd a letöltött profilt, ezután újra fog indulni a telefon.
4. lépés: Menj a Beállítások-Általános-Szoftverfrissítés menüpontba, töltsd le és telepítsd az iOS 10 fejlesztői béta 1-et.

Fontos!

Telepítés előtt vegyétek figyelembe, hogy egy iOS 10-es fejlesztői verzióhoz juthattok hozzá, ami nem biztos, hogy stabilan működik, tele lehet hibákkal, nem futnak a játékok vagy akadoznak, összeomlanak az alkalmazások.

Amennyiben mégis erre adnátok a fejeteket, készítsetek biztonsági mentést az adataitokról, így ha minden kötél szakad, egy iTunesban végzett restore-ral visszaállítható az előző szoftver.

Ehhez le kell tölteni egy megfelelő iOS 9-es ipsw-fájlt és kézzel betallózni az iTunesban. Itt egy régebbi cikkünk, mely ebben tud segíteni. >>>

Amit még tudni kell, hogy egy esetlegesen iOS 10-en készített biztonsági mentés nem lesz kompatibilis egy visszaállítás után az iOS 9 szoftveren, így erre is ügyeljetek.

A beállított “iOS Beta Software Profile”-t a Beállítások-Általános-Profil menüpont alatt tudjátok kitörölni.

Még egyszer, utoljára:

CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE VÁGJATOK BELE!

Forrás: RedmondPie

Címkék:  • Tamás89

    Ha felteszem mennyi esély van rá hogy az Apple “kitilt”? Nem vagyok regisztrálva béta fejlesztonek de érdekelne az új rendszer. Van valakinek erről tapasztalata?

Vissza a tetejére ↑