Hírek

Dátum: 2016-06-17 | írta: Zehy

0

Nyerj páros jegyet Keanu Reeves új horrorjára – Neon démon játék

iCentre

Nicolas Winding Refn, a Drive – Gázt! rendezőjének új filmje, a Neon démon (The Neon Demon) c. horror exkluzív vetítésére nyerhetsz páros belépőt játékunkban.

A Neon démon a világ legrangosabb filmfesztiválján, az ‘A’ kategóriás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában szerepelt. A film tiszteleg a filmtörténet gore-történetei előtt, ábrázolásmódja kifejezetten és vállaltan a mára filmtörténeti klasszikusokká érett darabokat idézi meg.

A cannes-i filmfesztivál igazi fenegyereke a dán Nicolas Winding Refn, aki hangos sikert aratott 2011-ben a Drive – Gázt! című filmjével és versenyben volt két évvel később a Csak Isten bocsáthat meg című mozijával is. Refn skandináv filmjeivel (Elátkozott város 1-3) a kortárs európai film jelentős rendezője lett, nemzetközi munkásságával pedig korunk egyik legszuggesztívebb vizuális művészévé vált.

A Neon démonban mások mellett olyan világsztárok szerepelnek, mint Elle Fanning, Keanu Reeves, Christina Hendricks, Jena Malone és Abbey Lee.

A sztori szerint Jesse, a feltörekvő modell Los Angelesbe költözik, hogy valóra váltsa az álmát. A divatvilág azonban nem várt módon szippantja be, ráadásul egy csoport varázslatos modell között nem várt konfliktusba keveredik. Mindannyian szenvedélyesen vágynak a kifutó sikerére és ezért szemmel láthatóan bármit hajlandók lennének megtenni. Jesse-nek azonban siker mellett meg kell küzdenie a fotósok fantáziajeleneteivel, a lakásába behatoló ismeretlenekkel és a mind furcsábban viselkedő kollégáival is.

Játék a páros belépőkért:

A Vertigo Média, a Neon démon hazai forgalmazója, valamint az Appra magyar! Közönségdíj nyertes Mozi Mánia app jóvoltából exkluzív vetítést rendezhetünk a film világpremier estéjén.

A zártkörű rendezvény 2016. június 24-én este 7 órától kezdődik az Art+Cinema moziban (1074. Budapest, Erzsébet krt. 39.).

Játékunkban páros belépőt nyerhetsz az exkluzív rendezvényre. A játékban való részvételhez csupán készíts egy kijelzőképet, amin látható a letöltött Mozi Mánia app. A kijelzőképet a jatek@mozimaniaapp.hu címre várjuk, legkésőbb 2016. június 23-án délig.

Az e-mail tárgya: Neon démon játék, a kijelzőkép mellé írd meg nekünk a telefonszámodat is – a nyerteseket telefonon értesítjük 2016. június 23-án délután.

Neon démon előzetes:

 

A film 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A  jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Partner oldalak:

Mozi Mánia

MoziNéző

FPortál

FilmDroid

Hetedik Sor Közepe

TheScreen

Rated

Magyar iPhone Közösség

Mozi Mánia iOS app

Mozi Mánia Android app

Címkék:Vissza a tetejére ↑