Bulvár iphone 7

Dátum: 2016-06-23 | írta: Tocso

0

Csordogálnak az iPhone 7-információk

iCentre

Szeptember közeledtével egyre több információ érkezik az új iPhone-ról, melyekből sok jó eséllyel igaznak is bizonyul majd.

Az iPhone 7 kapcsán már szinte biztosra vehető, hogy nem lesz alapjaiban megváltoztatott új dizájn, ahogy azt az “S” nélküli modelleknél megszokhattuk – helyette kapunk apró ráncfelvarrásokat, mint pl. az antennacsíkok áthelyezése. A legújabb hírek arról szólnak, hogy kicsit nagyobb lesz az elülső hangszóró, ezzel is javítva a telefonálás közbeni hangminőséget, illetve a hangszóró melletti szenzorok is átszervezésre kerülnek.

A közelségérzékelő szenzor, mely lekapcsolja a kijelzőt telefonálás közben, átkerül majd a jobb oldalra, ahogy a képernyő fényerősségét állító szenzor is. Ezért aztán az iPhone 6/6s-fóliák nem lesznek jók az új modellekre, így az Apple újra felpörgetheti a kínai fóliakereskedelmet is. 🙂

27021489983_0d1e28ff8c_b

Az iPhone 7-ről továbbá tudjuk, hogy nagy valószínűséggel már jack-csatlakozó nélkül érkezik majd, ezzel elég heves vitákat váltva ki az emberekből, illetve az új modell Plus-verziója egy kettős kamerarendszert kap, ezzel is tökéletesítve annak fényképeit.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑