Watch

Dátum: 2016-06-30 | írta: Tocso

0

Ha látsz egy neked tetsző Watch szíjat, érdemes azonnal megvenni

iCentre

Aki keresett Apple Watch-hoz szíjat, az már szembesülhetett azzal a ténnyel, hogy nemhogy személyesen, de még online se tudta megszerezni a rég kiszemelt darabot.

A MacRumors kommentelők közül egyre többen panaszkodnak arra, hogy egy ideje kinézett Watch szíj az online boltokból mind elfogytak, és csak szerencse kérdése, hogy egy-egy Apple Store-ban vagy viszonteladói hálózatban sikerül-e szerezniük még belőle.

Mivel már alap esetben is rengeteg féle szíj érhető el a Watch-hoz, a boltok nem szeretnek sokat felhalmozni többnyire helyhiány miatt. Ezért inkább külső raktárakba rendelnek, ahonnan vagy kipostázták a vásárló számára, vagy személyes átvételt ajánlanak valamelyik üzletükben.

Emiatt azonban  mostanra kialakult egy olyan helyzet, hogy egyik napról a másikra el tudnak tűnni egyes Watch szíjak, mivel a gyártó szezonálisan jelenteti meg őket, mivel mint divattermékként az időszaknak megfelelő szíjakat árusít csak a biztosabb eladások miatt.

7-horween-leather-apple-watch-band-lowry

Saját tapasztalatból csak ajánlani tudom, hogy ne halogassuk a vásárlást, mivel a gyári szőtt szíj mellé három hét után elkezdtem keresni valami hétköznapiasabbat.

Több napon át órákat keresgéltem, mire megtaláltam azt a szíjat, mely illet a stílusomhoz és szívesen hordom egész nap.

Így nem lett volna sok kedvem újra nekiállni a keresésnek, ha esetlegesen pont egy kifutó termékbe “szerettem volna bele”.

Címkék:Vissza a tetejére ↑