Bulvár

Dátum: 2016-06-30 | írta: Tocso

3

Képeken a Lightning-csatlakozós Earpods

iCentre

Szerdán kerültek fel a világhálóra a lightning-csatlakozós Earpods képek, melyet a hírek szerint az jack-csatlakozó nélküli iPhone 7-hez adnak majd.

A képeket egy kínai blogra tették fel, majd onnan futótűzként futott végig a nevesebb híroldalakon. A képeken egy hitelesnek mondható, Earpods látható – a speciális fülhallgató a kialakításról könnyen felismerhető,  a vezérlő is stimmel, illetve a végén a szokványos jack-csatlakozó helyett egy Lightning kivezetés is látszódik.

Azonban kétkedésre adhat okot, magának a kivezetés házának igénytelensége, továbbá a képeken elég jól felismerhető a tipikus kínai verziós műanyag, melynek más a látszata fényképeken is a gyári kiegészítőhöz képest.

Persze a fülhallgató ennek ellenére nem feltétlen működésképtelen hamisítvány, vagy házilag forrasztott likevadász kép, mivel a kínai gyártók sokszor a pletykákat alapul véve gyártanak le kiegészítőket, melyek a hivatalos megjelenésre már jelentős készlettel állnak raktáraikban, hogy kielégítsék a hirtelen nagy igényeket.

17416-14919-epppppp-l

Forrás: Appleinsider

Címkék: • T mint Kalap

  Tehát akkor el lehet felejteni a töltést és a fülest egyszerre. Fasza (Y)

  • Várjuk ki azért ennek az egésznek a végét. 😉

   • T mint Kalap

    Nagyon várom már 🙂

Vissza a tetejére ↑