Teszt

Dátum: 2016-07-04 | írta: Tocso

0

Függetlenség napi Google Play akció, most 3 hónapig ingyenes

iCentre

A függetlenségi napot idehaza is szeretjük, mivel rengeteg akciót tartanak ez idő alatt az online boltok. Az App Store-ban is lehet leárazásokra lehet számítani, illetve más cégek is akciózhatnak, ahogy a Google is tette.

Az Apple Music egy elég jól integrált zene streaming szolgáltatás, melynek jogosan van már sok millió felhasználója. Azonban a konkurenciáról sem szabad megfeledkezni, hisz a Spotify vagy akár a Google Play is minőségi módon szolgáltat, ráadásul ez utóbbit ezen a jeles napon bővített próbaidőszakkal tölthetjük le.

A külföldi oldalak szerint négy hónapra szól, azonban itthon csak három hónapnyi ingyenes használatot találtam, de ennyi baj legyen.

A már megszokott Google dizájn mellet kevesebb, mint egy perc alatt feliratkozhatunk a Play szolgáltatásra bankkártyánk megadásával. Összeget nem vonnak le, csak ezzel biztosítják be, hogy ne legyen indokolatlan regisztráció a promóció miatt.

Ezután már be is léphetünk a Google Play felületére, ahol találkozhatunk is a legnagyobb előnyével a szolgáltatásnak, ami nem más, mint az online felület. Akár a böngészőből is válogathatunk a zenék közül, így akár más gépen is egyszerűen élvezhetjük a szolgáltatást.

Képernyőfelvétel (3)

A másik olyan dolog, ami nagyon tetszik a Google Playben, hogy sokféle kész lejátszási listát ajánl. Természetesen az Apple Musicban is megtalálhatóak ezek a lehetőségek, de valahogy a Google ezt úgy tudta kivitelezni, hogy jól is nézzen ki, az Apple-nél pedig még mindig összevisszaságnak tartom az egész Music alkalmazást.

Természetesen az App Store-ban elérhető a hivatalos alkalmazása is iOS-re, amit pár óra használat után teljesen jónak ítéltem.

Mindennek megvan a maga helye, átlátható, és a dizájnja is teljesen rendben van. Megtalálható benne minden, amit már megszokhattunk esetleg az Apple Musicban – mind szolgáltatás terén, mind zenei választékban. Az általam hallgatott zenéket rendre megtalálta, az offline-ba letöltés gyors, és akár ajánlott listákat is szedhetük le.

FullSizeRender

 

Negatívumot egyelőre nem találtam, minden úgy működik, ahogy azt várni lehet.

Mindent összevéve mindenkinek ajánlom a Google Play szolgáltatását, ha másra nem is, legalább a promóciós idő alatt.

A 90 napos promóciós regisztrációt, pedig az alábbi linken érhetitek el: Regisztráció >>>

Címkék:Vissza a tetejére ↑