Bulvár

Dátum: 2016-07-06 | írta: Tocso

2

Megszüntetheti a 16GB-os modellt az Apple az iPhone 7-nél

iCentre

Egyre szélesebb körben beszélik ezt a kínai híroldalak, s reméljük szívből, hogy igazuk lesz.

Újra felröppent a hír, hogy az iPhone 7 megjelenésekor az Apple leváltja végre a 16GB-os verziót, helyette pedig 32GB-os iPhone lesz a legkisebb választható tárhelyű termék.

A 3gs 2009-es bemutatása óta van jelen a 16GB-os modell, mely akkoriban teljesen jó tárhelynek számított, hisz bővítés híján is a felhasználók 99%-át kielégítette. Azonban ez 2016-ban már szinte szégyenletesnek tűnik, hisz egy-egy “jól grafikázott” játék már 1,5-2GB-ot simán elfoglal, és a fényképekről, valamint más adatokról már ne is beszéljünk.

Az iPhone-ok tárhelykiosztásában változás várható. A 16GB-os kezdőmodell helyett, a 32GB-os lesz majd a belépő szintű iPhone. Már rég meg kellet volna lépnie ezt a cégnek, csak kicsit trükköznek, hogy a nagyobb, 64GB-os modellt vegyék meg az emberek plusz pénzért.

Ez a hozzáállás vásárlói szempontból elég problémás, mivel idehaza is elég szép felára van a nagyobb tárhelyű modelleknek, bár ha hosszabb időszakra vesszük iPhone-unkat, tapasztalatból mondom, hogy érdemes akár a 64GB-os verziót venni, mivel egy év után több mint a fele tárhely elfogyott, pedig csak a lényegesebb dolgokat tartom rajta.

Hogy megtudjuk, mi lesz a tényleges tár eloszlás, már nem kell sokat várni, hisz szeptember elején lehull a lepel az iPhone 7-ről.

Forrás: MacRumors

Címkék:  • T mint Kalap

    Dehogy szünteti meg. A 64 gigás fog megszűnni és lesz 16 128 512 változatok.

  • expa

    El tudom hinni, hogy megszűnik. Csak legalább 15.000-el drágább lesz.

Vissza a tetejére ↑