Alkalmazás

Dátum: 2016-07-07 | írta: Tocso

0

Megjelent a Pokemon GO – Légy te is Pokémon mester!


iCentre

Akik 10-15 éve élték gyerekkorukat, biztos sokat nézték a japán sorozatot, a Pokémont, amelynek még ma is hatalmas nosztalgiára vágyó rajongótábora van idehaza. Most végre ennek a hiánypótló appnak hála, a kiterjesztett valóságban mi is pokémon mesterek lehetünk.

A Pokemon GO kihasználja a kiterjesztett valóság fejlettségét, és egy alkalmazás segítségével egy pokémonokkal átszőtt világot ad iPhone-unkhoz.

Pokémon GO

Pokémon GO

Fejlesztő: Niantic, Inc.

Ár: Ingyenes
Méret: 284.42 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

A virtuális világ igazodik a valóságos utakhoz, így szabadon bejárhatjuk a “világot” és ahogy a mesében is, megszerezhetjük a pokémonokat, taníthatjuk őket, és harcolhatunk is velük.

Egy-egy pokémont a típusához hűen a saját környezetében találunk meg,  pl. fű pokémonokat az erdőkben, a víziket a vizek közelében. Ha már sikerült megszerezni kedvencünket, utána tanítanunk kell, sőt, a kiterjesztett valóságnak köszönhetően, elmehetünk egy-egy edzőterembe, ahol a helyi mesterrel is megmérkőzhetünk.

Pokemon-GO-iOS-screenshots

A rendszer természeten a közösségekre épül, így ha egy Pokemon GO játékos a közeledbe ér, akkor értesítést kapsz róla, majd meg is mérkőzhettek egymással.

Mindenképp nézzétek meg a videót, mivel nagyon rabul ejtő a világa, illetve ha már úgy érzitek, hogy ti kiöregedtetek ebből, a gyerekeitek biztos örülni fognak egy ilyen játéknak, sőt ezzel is rávehetitek őket, hogy kimozduljanak kicsit.

 

Bár idehaza jelenleg még nem elérhető, már több App Store-ból is letölthető (USA link), így már bárki most Pokémon mesterré válhat. 😀

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑