Hírek

Dátum: 2016-07-14 | írta: Tocso

0

Szédületes számokat hoz mindenhol a Pokemon GO


iCentre

Pár hete csak, hogy elérhető vált a Pokemon GO, de máris világszenzációnak tekinthető.

Ha csak az aktív játékosokat nézzük, szédületes,

hiszen 21 millió felhasználó játssza a Pokemont úgy,

hogy a legtöbb országban még nem elérhető sem iOS-re, sem Androidra. Ezzel a számmal megdöntötte a Candy Crush Saga 2013-as rekordját, mikor is 20 millióan játszottak egyszerre a játékkal.

Pokémon GO

Pokémon GO

Fejlesztő: Niantic, Inc.

Ár: Ingyenes
Méret: 284.42 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

Bár a játék ingyenesen jelent meg, a fejlesztőknek is meg kell élni valamiből, s erre tökéletes mód volt az alkalmazáson belüli vásárlás. Jó lóra tettek ezzel, mivel csak az amerikaiak naponta 1,6 millió dollárt költenek el, melyben sem a világ többi játékosa, sem az Androidos vásárlások nincsenek benne.

A július 6-i megjelenéskor csupán négy és fél óra kellett ahhoz, hogy az ingyenes lista élére álljon, ezzel is maga mögé utasítva minden eddigi iOS játékot. Viszonyításképpen az eddigi első helyezettnek, a Clash Royale-nak ehhez 57 óra kellett.

Képernyőfelvétel (5)

Játékidőben is szépen teljesít a Pokemon GO, hisz amellett, hogy rengetegen “impulzusvásárlásként” töltötték le, folyamatosan játszanak is vele, mivel a megjelenés óta a játékkal töltött idő semmit sem csökkent.

Mondhatni beszippantotta az egész világot ez a virtuális valóság, de talán nem is baj ez, mivel bár virtuális lényekkel, de legalább a szabadban játszunk. 🙂

A játék hamarosan megérkezik a magyar Apple Store-ba is, addig is külföldi fiókkal tudjátok letölteni >>>.

Képernyőfelvétel (6)

Forrás: QZ

Címkék:Vissza a tetejére ↑