Bulvár

Dátum: 2016-07-18 | írta: Tocso

0

Videón az iPhone 7!

iCentre

Alig pár hónap és hivatalosan is bemutatják az iPhone 7-et, amivel kapcsolatban már valószínűleg semmi újat nem tudnak majd mondani. ( Reméljük, azért nem így lesz. 🙂 )

Az összes kiszivárgott és valószínűnek vehető információ alapján, egy kínai blog megcsinálta a leendő iPhone 7-et. Bár a videó nem a legjobb minőségű, a lényeg mindenképpen látható rajta.

  • A kamera lencsék ugyan úgy kilógnak majd a hátlapból
  • Eltűnik a jack csatlakozó, helyette a frissen levédetett “Airpods”-ot kaphatunk az új iPhone-nal, de természetesen Lightning-átalakítóval, így megoldható lesz régi fülhallgatóink használata
  • Az antenna csíkok a telefon közepe helyett már a ház szélein fut végig, ezzel is megbékítve sok bosszús vásárlót

A különböző színeket nem tették bele a videóba, de nagyon meglepődnék, ha nem jelenne meg végül egy új, fekete iPhone 7.

Ugyancsak nincs benne az iPhone 7 plus, melynek nagy újdonsága a dupla lencsés kamera, amivel kíváncsian várjuk mit kezd az Apple.

Hardverileg pedig, ahogy megszokhattuk, nagy meglepetésre ne számítsunk. A maga módján természetesen zseniális mérnöki munka kell a következő generációs “A” chip megalkotásához, mégis, az iOS élmény eddig is megvolt, és meg is lesz.

 

iPhone 6 és leendő iPhone 7 egymás mellett:

iphone-7-vs-iphone-6s-03-800x600

iphone-7-vs-iphone-6s-04-800x600

iPhone-7-vs-iPhone-6s-800x655

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑