Hírek

Dátum: 2016-07-19 | írta: Tocso

0

iOS 10 béta 3 újdonságok (VIDEÓ)

iCentre

Szokásához híven az Apple elkezdte tartani a kétheti béta kiadásokat, melynek köszönhetően az iOS 10 újabb tesztverziója is elérhetővé vált.

Tovább folytatódik az iOS 10 finomhangolása a hivatalos megjelenésig, s ennek hála, egyre jobban használható a hétköznapokban is az új iOS.

A fejlesztők most döntik el, hogy mely funkciók kerüljenek bele a végleges kiadásba, s melyek azok, amiket jobb, ha kivesznek.

A MacRumors csapata most is gyorsan összeállított egy videót, milyen újdonságokat/módosításokat hozott a fejlesztőknek szánt harmadik verzió:

 

A legfontosabb újdonságok:
  • Lezárás visszajelzés: iPhone 6s/6s plus tulajok beállíthatják, hogy a lezárást is egy apró rezgéssel jelezze vissza az iPhone
  • Touch ID érintésével feloldás: bár a béta 2-ben is megtalálható volt ez a funkció, az nemigen működött, de most sem tökéletes még a megoldás. Lényegében elég lezárt képernyőnél a Touch ID-ra tenni az ujjad és máris feloldódik a készülék.
  • Siri app támogatás: Siri beállításai közt már azt is megnézhetjük, mely alkalmazásoknak tudunk Siri segítségével utasításokat adni.
Az Apple mérnökei jó munkát végeznek, úgy néz ki, hogy szeptemberben ismét egy nagyon jó szoftver kapunk majd a cégtől.

Címkék:Vissza a tetejére ↑