Sajtóközlemény

Dátum: 2016-07-19 | írta: Zehy

0

StoreGuru: Mert menő! Egy kattintásra van tőled a Party!

iCentre

 A StoreGuru több mint üzlet és szolgáltatáskereső! Ez az applikáció segít eligazodni a mindennapokban.

A forradalmian új alkalmazás segítségével pillanatok alatt megtalálod a legjobb fesztivált vagy koncertet, éttermet vagy vendéglőt, szállást, üzletet, benzinkutat vagy bank automatát.

13814401_1033407490042352_662716031_n

Az Androidra és iPhone-ra is pillanatok alatt telepíthető applikáció rendkívül könnyen és átláthatóan kezelhető. A legfontosabb kategóriák saját ikonnal rendelkeznek. Megérinted a „Fesztivál” feliratú ikont, és máris láthatod a térképen, hogy melyik buli van a legközelebb hozzád.

Miért pont a StoreGuru?

A StoreGuru alkalmazásában nemcsak azt láthatod, hogy merre találod meg a legjobb és legolcsóbb éttermet, üzletet, edzőtermet vagy uszodát, de azonnal látod azt is, hogy mikor van nyitva és milyen akciók várnak téged ott.

13817160_1033407493375685_242748362_n

A StoreGuru alkalmazásban térképen és listába szedve is válogathatsz a téged érdeklő szolgáltatások, cégek és események között. Az applikáció segítségével azonnal továbbléphetsz a helyek weboldalára vagy Facebook-oldalára és azonnal minden információ a rendelkezésedre áll. Indulhat a Buli!

StoreGuru a villámreklám

Cégének vagy webshopjának keresi az optimális marketinglehetőséget? Nemrég indította startupját és szeretné kialakítani saját ügyfélkörét? Megbízható és jól működő cégét, boltját nehezen találják meg az ügyfelek és vásárlók? A StorGuru applikáció segítségével hatékonyan tud eljutni a potenciális vásárlóközönséghez, és a felület segítségével reklám- és promóciós üzeneteket küldhet leendő megrendelőinek.

13819338_1033407496709018_2004212049_n

Az üzleti kör kiépítésének egyik leghatékonyabb formája ez a forradalmian új applikáció, amely segítségével szöveges reklámüzeneteket és fényképes bannereket is küldhet az érdeklődők figyelmének felkeltése érdekében. Ha a felhasználók az Ön által forgalmazott termékre vagy szolgáltatásra keresnek, lehetősége van kitűnni a tömegből, és ezáltal extraprofitra szert tenni. A StoreGuru fejlesztőcsapata professzionális programozókból áll, akik a nap 24 órájában azon dolgoznak, hogy tökéletesítsék az alkalmazás nyújtotta szolgáltatásokat és a felhasználói élményt. Válasszon minket, profitáljunk együtt!

Letöltési linkek:
A készítő jóvoltából most egy nyereményjátékban is részt vehettek, ennek feltételeit a hivatalos weboldalon találjátok:

Nyerj RIHANNA napi belépőjegyet a Sziget Fesztiválra a Store Guru mobil app letöltésével! Részletek az app-ban!

A játék részleteiről bővebben: http://storeguru.eu/jatekszabalyzat.php

Üzleti partnereknek: http://www.storeguru.eu/#

Címkék:Vissza a tetejére ↑