Hírek

Dátum: 2016-07-20 | írta: Tocso

2

Jól teljesít az iPhone SE

iCentre

Az iPhone SE-vel egy mondhatni kötelező lépést lépett meg Apple, s bár nem hozott rekordokat, mégis jól teljesít a piacon.

Az iPhone SE azt a piaci rést tömte be, akik számára fontos a jó iPhone hardver, mégsem akartak nagyobb kijelzőre váltani. Ezzel, és a megfelelő árazással egy versenyképes iPhone-t kaptunk, mely a UBS elemzője szerint elég szép darabot szerzett az amerikai iPhone-eladásokból.

A megjelenést követően az eladott iPhone-ok több mint negyede már iPhone SE volt, mely felpörgette a kicsit érdektelené vált iPhone 6s eladásokat. Így aztán júniusban szinte már csak 6s-t, 6s plust, és SE-t adtak el Amerikában, ezzel is kiszorítva az előző piaci modelleket.

cirp_jun2016_model_mix

Tárhely tekintetében is változtak kicsit a trendek. Bár az elmúlt negyedévben több nagyobb tárhelyű iPhone-t adtak el (64GB, 128GB), mégis az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest 10%-kal csökkent a nagyobb tárhelyű készülékek aránya. Ez talán annak is köszönhető, hogy az SE-ből csak 16GB-os és 64GB-os modell van, így inkább sokan a 16GB-os verziót választották a kedvező ára miatt.

Összességében elmondható, hogy bár az iPhone SE nem egy különálló iPhone generáció, inkább csak egy “befogadott kistestvér”, mégis jól döntött az Apple, hogy megjelentette, mellyel nagyban alkalmazkodott a vásárlók igényeihez.

Forrás: MacRumors

Címkék:  • Rena

    a 4 után váltottam az SE-re, imádom, nagyon gyors és gyönyörű képeket csinál! egy gondom van vele, mégpedig hogy a fotostream nem működik 🙁 hiába kapcsolom ki-be, nem jeleníti meg egyszerűen. kaphatnék segítséget ezzel kapcsolatban? csak nálam probléma, vagy ez típushiba lehet?

    • Sztem hívd fel a supportot, az a legegyszerűbb.

Vissza a tetejére ↑