Hírek

Dátum: 2016-07-26 | írta: Tocso

0

Ha ezt elolvasod, te is Withings Thermo hőmérőt akarsz!

iCentre

A Withings még az év elején, a CES-en mutatta be új okoshőmérőjét, amely a napokban a kereskedelmi forgalomban is megjelent.

A Withings hőmérője elfelejteti a régi jó hónalj alá helyezett hőmérőket, helyette egyenesen a jövőbe repít.

Az eszköz használata nagyon egyszerű, helyezzük a homlokunk elé, majd 2-3mp múlva már mutatja is az eredményt.

Az orvosi eszköz 16 infravörös érzékelővel 4000 mérést végez ezen néhány másodperc alatt. A végeredmény kiírásakor számba veszi a készülék és a homlok közti hőmérséklet különbséget, melyet egy kis kijelzőn jelenít meg színarányosan jelölve a ideális zöldtől a veszélyes piros testhőmérsékletig.

withings-thermo-lifestyle

Okos kiegészítő lévén Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolattal a hivatalos alkalmazásban gyűjti a mért eredményeket, amelyen statisztikaszerűen megnézhető, hogyan változott a testhőmérséklet.

Túl magas láz esetében pedig a telefon automatikusan értesítőt küld, hogy végezzünk újabb mérést, ezzel is ellenőrizve, hogyan reagált a beteg, az alkalmazott lázcsillapító módszerre.

Jó tulajdonságai közé tartozik még, hogy 2db AAA-s elemmel a gyártó szerint 2 évig működőképes, pontossága pedig klinikailag igazolt.

A pontosságnak és praktikusságnak azonban ára van, méghozzá 100$ dollár, ami annyit sejtett, hogy egyenlőre még nem váltja le a jól bevált higanyos vagy digitális társait.

A következő években egyre több ilyen okoseszköz érkezik majd, melyek egyre olcsóbbak és olcsóbbak lesznek.

Ezt még nem, de más Withing termékeket már megvásárolhatsz az iCentre üzleteiben: KATT

Forrás: Techcrunch

Címkék:Vissza a tetejére ↑