Hírek iphone

Dátum: 2016-07-28 | írta: Tocso

0

Megvan az 1 milliárdodik eladott iPhone

iCentre

Tegnap Tim Cook egy hatalmas mérföldkövet jelentett be az Apple életében, amelyre büszke is lehet a cég, az iPhone eladások elértek egy sosem gondolt számot.

Reggeli értekezletén jelentette be Tim Cook, hogy nemrégiben eladták az 1 milliárdodik iPhone-t.

Elmondta, hogy az iPhone modern világunk egyik legsikeresebb terméke, és ez egy olyan eszköz, amely nélkül nem tudnának az emberek élni.

timcookbillionthiphone-800x533

Az iPhone vált a világ egyik legmeghatározóbb és sikeresebb termékévé. Több lett, mint az ember állandó társa. Az iPhone lényeges része lett mindennapjainknak, sok olyan dolgot tesz lehetővé, mely eddig elképzelhetetlenen volt. A múlt héten újabb mérföldkőhöz értünk a sikertörténetben, eladtuk az egy milliárdodik iPhone-t. Mi nem a tökéleteshez kezdtünk neki, mi a legjobbat akarjuk megalkotni, amely különleges. Köszönöm minden Apple dolgozónak, aki hozzásegít ennek megalkotásához nap mint nap.

Az Apple 2007 óta évente mutatja az újabb és újabb generációs iPhone-okat, amelyek mindig valamilyen újítással érkeztek.

A telefon régóta az Apple legfontosabb terméke, mivel ebből származik bevételének jelentős része.

Jövőre lesz az iPhone 10 éves, és minden hír arra utal, hogy méltóképpen szeretné ezt megünnepelni a cupertinói cég, vagyis nagy dobásra számíthatunk.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑