Bulvár

Dátum: 2016-07-31 | írta: Tocso

1

Használat közben a Lightning-csatlakozós Earpods (VIDEÓ)

iCentre

Az iPhone 7 kapcsán már sok forrásból erősítették meg a jack-csatlakozó eltűnését, aminek soknak nem fognak örülni, de az Apple egy részmegoldással próbál segíteni az átállásban.

A Lightning-csatlakozós fülhallgatóról már sok kép jelent meg, melyekről mi is beszámoltunk, azonban működés közben még egyiket sem láttuk.

Ezen változtatott a pénteken YouTube-on feltöltésre került videó, melyen azt mutatja be a készítő, hogyan is működik az új csatlakozós Earpods.

A videóban nincs szó róla, hogy eredeti Apple termékről, vagy házilag elkészített, esetleg harmadik fél által gyártott fülhallgatót látunk.

Az, hogy a hivatalos bejelentés után milyen fogadtatása lesz a csatlakozó elhagyásának nehéz megjósolni, de ha a lightningos fülhallgató mellé kapunk egy Lightning-jack átalakítót, így talán mindenki kicsit könnyebben veszi majd az “átállást”.

 

Forrás: Mashable

Címkék:  • T mint Kalap

    Istenem. Ennyi erővel 1 giga ram is lehetne benne. Semmi értelme. Így is undorító a 6-om nagyon nagyon vékony a telefon. Rossz kézben tartani. Szerencsére a SZAR akkumulátor időnek köszönhetően kellett rá egy külső aksis tok.

Vissza a tetejére ↑