Hírek

Dátum: 2016-08-01 | írta: Tocso

0

Kanye West továbbra se bír magával, ha az Apple-ről van szó

iCentre

Az előadó a hétvége folyamán ismét agresszív tweetelésbe kezdett, melyekben nyíltan mondta ki a véleményét az Apple-ről és a Tidalról.

West elmondta, hogy össze kell ülnie Tim Cooknak és Jay-Z-nek (a Tidal tulajdonosa) és meg kellene egyezniük a Tidal felvásárolásáról.

Szerinte semmire se jó ez a versengés a két cég közt, az Apple-nek pedig Jobs-módra kellene megoldania a helyzetet, mégpedig egy sok számjegyes csekkel.

West úgy néz ki olvasta az elmúlt hetek híreit, mert már szárnyra kelt a pletyka, miszerint az Apple gondolkozik a Tidal felvásárlásán. Bár nem számít kifejezett konkurenciának, a fúzióval sok mindent nyerne az Apple.

Egyrészt a Tidal 3 milliós előfizető bázisát is megszerezné, így az is hozzáadódna az Apple Music jelenlegi 15 milliós előfizetőihez.

Másrészt pedig a Tidal legnagyobb erőssége, az exkluzív tartalmaiban rejlik. Olyan előadok járulnak hozzá a szolgáltatás sikerességéhez exkluzív dolgokkal, mint West, Beyoncé, Daft Punk, Alicia Keys, Madonna, Nicki Minaj, Chris Martin, Rihanna, Usher, Jack White, s a legtöbbjük ezt a legjobb zenei minőségben teszi elérhetővé.

Az, hogy mi lesz a helyzet végkimenetele, még nem tudni, mivel az Apple elég keményen tárgyal ilyen helyzetekben, a Tidalnak pedig nem minden áron éri meg, ha az Apple felvásárolja.

Forrás: Appleinsider

Címkék:Vissza a tetejére ↑