Hírek

Dátum: 2016-08-03 | írta: Tocso

2

A Samsung már az Apple-n gúnyolódik a jack-csatlakozó miatt

iCentre

A Samsung előszeretettel szeret oda-oda szólogatni az Apple-nek, akár egy nyilatkozatban, akár egy reklámban – most a Galaxy Note 7 bemutatóján kapott egy jobbost a cég.

Justin Denison az új Note 7-et mutatta be, sorolva a képességeit, tulajdonságait az új készüléknek, majd eleresztett egy vicces beszólást, melyet hallhatóan a közönség egy kicsit kínosnak érzett, bár a hosszú csöndet végül egy taps és erőltetett nevetés törte meg.

A “vicc” oka pedig nem más, minthogy az Apple a hírek szerint elhagyná a következő generációs iPhone-ban a jack-csatlakozót, helyette pedig lightningos, illetve Bluetooth fülhallgatót használhatnának az iPhone tulajok.

A bemutatós során Justin egy promo után ezt mondta:

– És mi lesz még benne ?

– Jack csatlakozó, csak mondom…

 

Az, hogy az odaszólásnak tényleges jelentősége van, vagy csak ezzel szerettek volna bekerülni az Apple híroldalakra az új készülékükkel, az jó kérdés. Bár én az utóbbira szavazok, úgy gondolom, jó lenne, ha a Samsung saját fejlesztéseivel és anyagaival foglalkozna, nem pedig a konkurencián keresne fogást.

Forrás: MacRumors

Címkék:  • expa

    Minek bele Jack csatlakozó? Már több éve elavult megoldás. A SAMU eléggé régimódi…

    • Tamás Nagy

      Minek copypaste, nem használom. Minek vezeték nélküli töltés? Minek flash? Minek nagyobb képernyő (később, amikor kijöttek nagyobb képernyővel, überbrutálkirály). Minek értesítési sáv? Minek legyen vízálló, nem fürdök benne. stbstb. Ezekre nincs szükségünk. Ez mindig minidg elhangzik az apple-ösök szájából, amikor a konkurencia ad valami (általában elég alap) dolgot, amit egy Iphone nem, vagy majd csak később. Aztán amikor kijön, akkor persze jajj de nagyon innovatív, ez a valaha volt legjobb copypaste, stb. 🙂 Szórakoztató.

Vissza a tetejére ↑