Hírek

Dátum: 2016-08-04 | írta: Tocso

0

Elesett, majd felrobbant a fenekénél a mobiltelefon :(((

iCentre

Az Ausztráliában történt az igen szerencsétlen baleset, melyben sajnos egy iPhone játszotta a főszerepet.

Nem szokatlan dolog, hogy valaki biciklizés közben az iPhone-ját nyomkodja és esetleg emiatt elesik, de a következő eset egy kicsit más.

Történt ugyanis, hogy egy ausztrál férfi elesett biciklijével, ami nem is lenne túl szokatlan, azonban a véletlenek következtében ez úgy sikerült, hogy a zsebében lévő iPhone 6-jára esett, melynek akkumulátora az erőhatásra felrobbant. A robbanás következtében súlyos égési sérüléseket szenvedett a férfi, de szerencsére semmi komolyabb baja nem történt. A telefonnak annál inkább.

rbtyuuub1pbawmiglff3

Mielőtt mindenki elkönyvelné, hogy az iPhone 6-ok nem túl biztonságosak, tudni kell, hogy az összes okostelefon ugyanolyan Litium-Ion akkumulátort használ, melyek kis pontra koncentrált erőhatásra felrobbanhatnak.

Emlékezzünk csak vissza a régi időkre, mikor még kivehető akksival adták a telefonokat, és azon is jelen volt a figyelmeztetés, hogy ne verjük szét kalapáccsal kíváncsiságból. 🙂

A férfi sérüléséről lentebb láthattok képet, azonban figyelmeztetünk, egyesek számára felkavaró lehet, így ennek tudatában gördíts tovább !

?

?

?

?

cyclist2-xlarge_trans++tM3ZXxV42fQENILgObxjOFzt7SZsQQ7h3oKyATfgi0w

Ilyen nyomot hagyott a felrobbant mobiltelefon

Forrás: Gizmodo

Címkék:Vissza a tetejére ↑