Bulvár

Dátum: 2016-08-08 | írta: Tocso

0

Apple Watch 2 – GPS-szel, barométerrel, nagyobb akkumulátorral érkezhet

iCentre

Ming-Chi Kuo a KGI Securities elemzője elég jól szokott jósolni a következő Apple termékekkel kapcsolatban. Ráadásul a premierhez közeledve szinte mindig tökéletesen eltalálta a termékek paramétereit, érdemes tehát most is figyelni, hiszen a következő generációs Apple Watch-ról beszélt.

Kuo szerint, aki a beszállítói hálózatból informálódott, a Watch 2-ben megtalálható lesz GPS modul, barométer, emellett vízálló lesz, és nagyobb kapacitású akkumulátor kerül bele.

Ezen új dolgoknak minden potenciális Watch vásárló örülne, aki főleg sportolásra használja okosóráját. Mivel iPhone-unkat sem kellene már edzésekre magunkkal vinni, nem kellene félteni az esőtől, illetve egy egész napos használat után is bátrat elmehetünk edzeni egyet, mivel így is szinte kibír egy húzós napot a Watch, hát még ha növelik az akku teljesítményét is.

apple_watch_ss

További hír, hogy az első generációs Watch-okat nem vezetné ki az Apple, hanem kapnának egy javított processzort és vízállóságot, és megmaradna a Watch-ok olcsóbb alternatívájának, amivel az a célja a cégnek, hogy fenntartsa a piac feletti dominanciáját.

Ezekkel az újdonságokkal és lépésekkel az Apple biztos sakkban tudná tartani a konkurenciát még pár évig, a válaszokra pedig minden jel szerint alig egy hónapot kell csak várnunk.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑