Hírek

Dátum: 2016-08-11 | írta: Zehy

5

Friss képek az iPhone 7-ről

iCentre

Nagyon közeledünk, nagyon jönnek a képek. Nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz a befutó. Szerinted?

Ezúttal arany színben került elő az iPhone 7, és bár sokaknak nem tetszik a forma, úgy néz ki, ezúttal nem újít nagyot az Apple.

Az ismerős dizájnt csak a hátul lévő kameranyílás töri meg, elölről gyakorlatilag nem lehet megkülönböztetni majd egy iPhone 6s-től.

iPhone-7-lsa-pic

Ettől függetlenül biztosak vagyunk benne, hogy ezt a modellt is el fogják kapkodni, a belső újdonságok erős vásárlóerőt jelentenek.

Kérdés, hogy mire lesz ez elég, hiszen lelassult a folyamat, nem cserélgetik 1-2 évente már annyian a telefonjukat mint régebben.

Persze, a tévedés jogát továbbra is fenntartjuk, de ilyen közel a bemutatóhoz már kiszivárgott volna valami, így nagy valószínűséggel ezzel a formával találkozunk majd a szeptemberi keynote-on.

iPhone-lsa-pic-3

Forrás: MacRumors

Címkék: • Malossidas

  Sziasztok. most tervezek venni telefont. a problémám az hogy eléggé sűrgős lenne mert már kb 2 hónapja meghalt az enyém és azért húztam a dolgot mert mondván úgy is most jön ki a 6SE/7 és mondom akkor megvárom ezt.Bár abba nem gondoltam bele hogy lehet M.o-ra nem szeptemberbe jön hanem később.a kérdés az lenne hogy csak körübelüli idő pont amikor nálunk lehet kapni az mikor lenne?mert ha nem jön ki szeptemberbe akkor kénytelen vagyok a 6S-t megvenni mert már így is elég sokat szenvedek a mostani szar telefonnal amin akadozik minden stbstb. meg elutaznék de azt már az új telefonnal szeretném megtenni. köszi a választ 🙂

  • A 6s elég jó készülék, simán vállalható. Ha nem tudsz várni, bátran megveheted…

  • 6s nyugodtan, 7 csak októberben amúgy is.

   • expa

    Szeptemberben 😀

    • Mire Mo-on lehet kapni, úgy értettem. 😉

Vissza a tetejére ↑