Bulvár

Dátum: 2016-08-29 | írta: Tocso

2

Álmaink iPhone-ja érkezhet jövőre

iCentre

Az iPhone 7 még meg sem jelent, de már a jövőre érkező iPhone-ról beszél mindenki, ráadásul nem is ok nélkül.

A idei iPhone-ról tudjuk, hogy nem lesz alapvetően egy meglepetés modell, hisz valószínűleg minden érdekes információ kiszivárgott előre, melynek csúcsa a jack-csatlakozó elhagyása.

A jövőre érkező iPhone már annál érdekesebb lehet, mondhatni újra csúcsközelbe juttatja majd az Apple-t. Ez a pletykák szerint nem az iPhone 7s lesz, hanem egy új készülék.

Az már biztosra vehető, hogy az új készülékek AMOLED kijelzőt kapnak, melynek színhűsége messze lekörözi társaikét, a kijelző pedig kicsit hajlított lehet, mint a Galaxy Edge családnál.

A szinte már védjegyé vált Home gomb is eltűnhet, helyette egy kapacitív gombot kapunk, mely tapintásunkra apró rezgéssel jelez vissza, ahogy teszi ezt az Apple Watch is.

Az iPhone 10. évfordulójára nagyon készül az Apple, s ezt jól is teszi, mivel bevételének jó része a készülékből származik és a vevők is igen ki vannak már éhezve egy igazi Apple-s “must have” készülékre.

Forrás: MacRumors

Címkék:  • Ez valami hihetetlenül béna indok, hogy 10. évfordulóra készül. Mindenki nyakra-főre versenyzik a másikkal, de az Apple nem, mert idén minek, majd jövőre. Nem mintha őrült fejlesztésekre vágynék, de ez a magyarázat valami ultragáz.

  • Zavlagyin

    Aha, érdekes. Most hogy AMOLED lesz a kijelző, mindjárt leköröz mindenkit. Előre tudni lehet. Aha.. Amíg szinte csak a Samsung-nak volt, addig fújfosszar volt. Persze most is az lesz, amíg be nem lesz építve a szifonba. Onnantól csodakijelző lesz. A sok véralmás meg majd meg lesz győződve, hogy azt is az apple szarta.

Vissza a tetejére ↑