Hírek Koncepció

Dátum: 2016-08-30 | írta: Tocso

0

A Mac vonalat is felpörgetné az Apple

iCentre

A Bloomberg információ szerint nem csak új MacBook Pro érkezhet idén, hanem új Air, iMac, sőt akár egy Thunderbolt Display utód is.

MacBook Prók terén már ismerjük a következő generáció nagy dobását, ami egy vékony OLED érintőcsík lehet, mely a hétköznapi használatot könnyi majd meg.

Koncepció

Koncepció

Az érintő egyrészt alapfunkciókat is ellát, mint hangerőszabályzás, fényerő, stb. Viszont, ha egy támogatott programot futtatunk a Mac eszközünkön, a kijelzősáv a program használatát megkönnyítő lehetőségekre áll majd át.

Emellett a Touch ID megjelenése a MacBook-vonalon sem kizárt, már csak az a kérdés, hogy a bekapcsoló gombba lesz építve, vagy sikerül az Apple-nek egy touchpadba épített leolvasót kifejlesztenie.

macbook_airs_2015

2015-ös MacBook Air

MacBook Airek terén nem várható nagy fejlesztés, a Touch ID megjelenése itt is elképzelhető, illetve a kötelezőnek mondható teljesítmény- és akkumulátor idő javulás.

Az iMac vonalról is szóltak hírek, miszerint dedikált AMD kártyákat kaphatnak a gépek, ezzel is próbálva ledolgozni a grafikus teljesítmény terén való hatalmas lemaradásukat.

Az utolsó hír pedig a Thunderbolt Display utódjáról szól, melyen az LG-vel együtt dolgozik az Apple. Valószínűleg egy 5k felbontású kijelzőről van szó, melyet nem Apple logóval, de Apple támogatással kezdenek majd árusítani.

Forrás: MacRumorsVissza a tetejére ↑