Hírek

Dátum: 2016-09-01 | írta: Tocso

3

Felrobbanó Note 7-ek, bajban a Samsung

iCentre

Azt tudjuk jól, hogy ha valamelyik nevesebb cég piacra dob egy csúcskészüléket, mindig előbukkannak egy-egy típushibának mondott, azonban a felhasználók csak kis részét érintő dolgok – így járt most a Samsung Galaxy Note 7 is, ám úgy néz ki, ezúttal nagyobb a baj.

Sokan előszeretettel savazzák az iPhone-osokat, ha egy hiba előkerül premierkor az éppen aktuális csúcsmodellel kapcsolatban, de a mai napon kicsit az Apple pártiak “örülhetnek”.

A Samsung ugyanis leállította a nemrég megjelenő csúcskészülékének, a Note 7-nek a kiszállításait, mivel valószínűleg tervezési hibából adódóan egyes készülékek felrobbanhatnak és kigyulladhatnak.

A dél-koreai gyártó nem kommentálta hosszan az esetet, csak ennyit közölt:

A Galaxy Note 7 kiszállításait késleltetik további minőség-ellenőrzések céljából.

A hiba miatt bajba kerülhet a Samsung, hiszen a Note család újabb generációjának bemutatása nem véletlen került augusztus elejére.

A késleltetett szállítások miatt a jövő héten érkező következő generációs iPhone-nal kellene megküzdenie az új Note-nak, mely az utóbbi évek tapasztalatai szerint nem túl sok jóval kecsegtet az ázsiai óriáscégnek.

Forrás: CultofMac

Címkék:  • Jenő Mészáros

    Sikerült úgy összezsúfolni az alkatrészeket, hogy öngyújtó lett belőle.

  • Mash

    Jelenleg 1 millió kiszállított készülékből 32 hibásodott meg, ebből 27-tel akku probléma volt és 10 füstölt így el, ezért a Samsung jobbnak látja visszahívni, még mielőtt nagyobb baj lenne. 🙂

  • Redbullka

    Már a telefonokat is terroristáknak gyártják? -.- Special edition…

Vissza a tetejére ↑