Hírek

Dátum: 2016-09-01 | írta: Tocso

0

Lemondása után Apple márkájú tévén dolgozott volna Jobs

iCentre

Ennyi évvel a halála után is kerülnek elő sztorik Jobsról – a mostani hír szerint vezérigazgatói lemondása után se akarta élvezni munkájának gyümölcsét, inkább folytatta volna alkotói tevékenységét.

Mikor lemondott igazgatói posztjáról Steve Jobs, nem tervezte az Apple-t elhagyni, hanem valami új projektbe akart kezdeni.

Walt Mossbergnek, a Recode írójának anno elmondta,

azt tervezi, hogy megreformálja a televíziózás világát, egy Apple tévével.

Nem mesélt arról, hogy hogy nézett volna ki, vagy milyen szoftver került volna bele, de elmondása szerint Jobs nagyon izgatott volt.  Azonban bármennyire is szerette volna újraalkotni a televíziózást, lemondása utána két hónappal hasnyálmirigyrákban elhunyt.

Jobs tervei közt volt, hogy a tévé teljes iCloud támogatást kap és tökéletes szinkronban lesz a többi Apple termékünkkel, továbbá meg akart állapodni a műsorszolgáltatókkal is, és egy csomagban fix összegért kaptak volna mindent a vásárlók.

Halála után azonban ez a projekt is eltűnt, inkább a már piacon lévő Apple TV-t kezdte újragondolni az Apple, így került bele egy komplett App Store és Siri támogatás is.

Bár még feltámasztható lenne az ötlet, hisz az Apple-nek minden rendelkezésére áll annak befejezéséhez, azonban többek véleménye szerint valószínűleg tiszteletből nem akarnak hozzányúlni, hisz úgy gondolják, ezt csak Jobs tudta volna igazán jól megcsinálni. Ettől függetlenül persze a pénz nagy úr, így az is elképzelhető, hogy valamilyen formában újjáéled majd egyszer a projekt.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑