Hírek

Dátum: 2016-09-05 | írta: Tocso

0

Ming-Chi Kuo nem tévedhet, ilyen lesz az iPhone 7

iCentre

Ming-Chi Kuo a KGI Securities elemzője ilyen közel a premierhez nemigen szokott tévedni, így szinte biztosra vehetőek a következő részletezések.

Elmondása szerint azért könnyű most kitalálni mi várható a következő iPhone-ban, mert alapvetően nem változott sokat az iPhone 6s-hez képest…

Lássuk, mik is azok, amik megkülönbözteti az előző generációtól.

iphone-7-plus-magyar-specifikaciok

  • Új A10-es chip: szintén a TSMC gyártja, órajelét 2,4-,2,45GHz-re emelik, továbbá kisebb hőt generál majd alacsonyabb fogyasztás mellett.
  • A tárhely variációk  32GB, 128GB, 256GB között fognak alakulni, mindkét modellnél. Az iPhone 7 plus továbbá 3GB RAM-ot kap majd, hogy a dupla lencsés kamera képét rendesen tudja kezelni.
  • Öt színből választhatunk majd a következő generációból. Az eddigi asztroszürke, rózsaarany, arany, és ezüst szín mellett elérhető lesz egy sötét fekete szín, mely az ezüstöt váltja majd le, illetve érkezik egy piano fekete szín is…

gloss_black_iphone_sim_tray

  • Továbbfejlesztett vízállóság, IPX7 minősítéssel, mely azt jelenti, hogy az iPhone-ok már kibírják a vízbeesést és 30 percig nem is áznak be, de a víz alatti használatot továbbra sem támogatják. Hasonló minősítéssel látták el az Apple Watch-ot is.
  • Jack-csatlakozó nélkül érkezik majd az új széria, melyet úgy kompenzál a cég, hogy vezeték nélküli fülhallgatóval, illetve lightning-jack átalakítóval látja el az új vásárlókat

iPhone-7-speaker-grille-closed-off

  • A jack-csatlakozó helyére egy második hangszóró kerül, mellyel jelentősen javul a telefon hangzása.
  • Home gomb rezgéses visszajelzése, melyet az Apple Watch tulajok már jól ismernek. Használatkor egy enyhe rezgéssel jelzi vissza a rendszer, hogy sikerült a kért művelet.
  • Wide-Colour technológiás kijelző, melyet a kisebbik iPad Pro-nál jelentetett meg az Apple. Azért képes szebb képet adni, mert apró szenzorokkal feltérképezi a jelenlegi fényviszonyokat, és az alapján állítja a kijelző színeit, a legvalóságosabb színhűségért.
  • Továbbfejlesztett közelségérzékelő, mely LED lézer technológiát használ majd, így még pontosabbá teszi a távolságfelismerést és a gesztushasználatot.
  • iPhone 7 plus modell esetében kettő kamera, mely bár kicsit megemeli a modell árát, de megéri a jobb képminőségért a fotózás szerelmeseinek. Mindkét lencse 12mpx lesz, de lesz egy széleslátókörű  6P-s lencse képstabilizátorral, míg a másik egy 5 P-s teleobjektív lesz majd.

dual_camera_photo

A tényleges információkra nem kell sokat várnunk, hisz szeptember 7-én bemutatják mindkét új modellt.

Addig is gondolkozhatunk, hogy ott leszünk-e az első vásárlók közt premierkor. 🙂

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑