Hírek

Dátum: 2016-09-07 | írta: Tocso

0

Androidon is sikeres az Apple Music

iCentre

A tavaly bemutatott zenestreaming szolgáltatás elég szép utat járt be az iOS felhasználók körében, de úgy néz ki, Androidon sincs semmi szégyellni valója.

Az Apple Music alkalmazása még tavaly jelent meg Androidra béta állapotban, majd idén rajtolt el a végleges verzió.

Az utolsó frissítést, melyet augusztus 25-én tett elérhetővé az Apple, több mint 10 millióan töltötték le – tehát már ennyi készülékre volt telepítve eddig is az alkalmazás, melyet buzgón frissítettek is.

Viszonyításképpen a Spotify legutóbbi frissítését több mint 100 millióan töltötték le, bár azt mindenképp meg kell jegyezni, hogy a Spotify-nak ezen a piacon sok éves előnye van.

Az Apple alkalmazása az értékelések alapján egész jól teljesít a maga 5/3,3-as eredményével, mely több mint 100 ezer felhasználó véleményéből tevődik össze.

Ez egész jó eredmény az Apple előző appjához képest, melyet mondhatni “széttrollkodtak” az Android felhasználók csupa egyes értékeléssel, pusztán azért, mert a cupertinói cég alkalmazása volt.

Bár a Spotify továbbra is piacvezető, az Apple megoldása is csendben erősödik, és bár valószínűleg sosem fogja beérni riválisát, jelentős szeletet szerezhet itt is a piacból.

ForrásiDownloadblog

Címkék:Vissza a tetejére ↑