Hírek

Dátum: 2016-09-11 | írta: @dmin

0

A nagy iPhone 7 tok teszt – Speck

iCentre

A magyarok egyik kedvenc ételének nevét viselő amerikai Speck teljesen új modell-családot jelentetett meg az iPhone 7 debütálására.

Mivel a termékek a cikk írásakor már a boltokban lesznek, ezért ezen gyártó termékeit mutatjuk be először.

A Samsonite által felvásárolt cég főleg ütésálló és emiatt kissé robusztusabb tokjairól volt ismert, amelyek rettentően jól védenek az ütések ellen, azonban nem jutottak el a vékonyabb tokok után áhítozó közönség szívéhez.

A kettő sajnos nem megy együtt, azonban a Speck új iPhone 7 tokjai 20 százalékkal vékonyabbak lettek, ami jelentő méretcsökkenést eredményezett és a biztonság rovására sem ment a szabadalmaztatott IMPACTIUM kialakításnak köszönhetően.

impactium-diagram_04

A Presidio (kaliforniai erőd) névre hallgató család sima és csúszásgátlóval ellátott (Grip) kivitelben jutott el szerkesztőségünkbe.

Régebben a Speck tokjainak felhelyezése nem volt egy egyszerű művelet, azonban a vékonyabb kivitellel már nem adódnak ilyen jellegű gondok.

A képernyő fölé nyúló perem megvédi a képernyőt a karcoktól, amelyeket az asztallapra fektetve szerezhetne.

Természetesen többféle színben kapható és kiváló választás a fokozott biztonságra vágyóknak.

A Presido sorozat legkedveltebb darabja, egyben az amerikai piacon legtöbbet értékesített modell, a teljesen átlátszó, Clear névre hallgató tok.

Karcálló külső réteggel látták el és természetesen gumizott gombok védik a hangerő- és kikapcsológombokat, mint az összes Speck tok esetében.

Ez a tok testesíti meg azt a kompromisszumot, amit a nagyfokú védelem, illetve a készülék szépségének kiemelése jelent.

A csomagolás esetében az Apple által elvárt irányelvek érvényesülnek, vagyis a Speck termékei harmonizálnak az Apple eszközök kiegészítők csomagolásával.

 

A tokokat az iCentre biztosította számunkra.

 

Címkék:Vissza a tetejére ↑