Hírek iphone 7

Dátum: 2016-09-15 | írta: @dmin

3

Az iPhone 7 vásárlók megszívták, az Apple ujjong (persze nem ezért)

iCentre

Az iPhone 7 előrendelései az egeket ostromolják és ennek fényében úgy tűnik, hogy jó néhányan hoppon maradnak, vagyis nem jutnak első körben a megrendelt telefonjukhoz.

Az Apple előrendelési oldalán található információk szerint a kozmoszfekete iPhone 7 modellre 3-5 hétre vállalnak kiszállítást, míg a hagyományosnak mondható színekre is 2-3 hetet kell várniuk a kuncsaftoknak.

iphone-7-ships

A iPhone 7 Plus esetében sem rózsásabb a helyzet, ott a Jet Black szállítása novemberre csúszott, ha valaki most rendelné meg a terméket, a többi szín esetében tudják tartani a 2-3 hetes szállítási határidőt.

Ez az információ gyakorlatilag azt jelenti, hogy az Apple által legyártatott, előrendelésre szánt teljes mennyiség elfogyott.

Természetesen sosem fogjuk megtudni, de elképzelhető, hogy az iPhone 7 és 7 Plus eladási darabszámait jócskán megdobta a Galaxy Note 7 körül kialakult mizéria.

Az iPhone 7 kedvező fogadtatása hatására az Apple részvényei is erőteljesen emelkedtek az utóbbi napokban, vagyis ami rossz az egyik félnek, mármint a vásárlóknak, az jó az almás cégnek.

iphone 7

Forrás: Apple

Címkék:Vissza a tetejére ↑