Hírek iphone 7

Dátum: 2016-09-18 | írta: @dmin

5

Beálltál az iPhone 7-re várakozók sorába? Megszívtad!

iCentre

Az iPhone 7 rajtját sem képzelték el másképpen az Apple fanatikusok, mint az eddigi évek jól bevált sorban állós megoldását.

A cupertinói cégnek azonban más volt az elképzelése és előrendelésben szinte a teljes készletét eladta, vagyis a boltokban csupán azok tudják átvenni, akik ezt a vásárlási formát választották.

Az ausztráliai iPhone 7 fanok is egy ilyen esetről számoltak be.

A sorban állókat természetesen senki sem tájékoztatta, ezért nem igazán volt őszinte a mosolyuk, amikor egy Apple alkalmazott lépett hozzájuk és sűrű bocsánatkérések közepette, fájdalomdíjul a kezükbe nyomott egy 100 dolláros ajándék kártyát.

A meglepetést nem mindenki fogadta pozitívan, hiszen aki egy iPhone 7 Plus-ra vágyik és órák óta várakozik, annak nem biztos, hogy egy Gift Card kielégíti az igényeit.

Persze van, aki úgy állt hozzá, hogy ez még mindig jobb a semminél.

Abban azonban mindannyian egyetértettek, hogy az Apple-nek jobban oda kellett volna figyelnie a vásárlók tájékoztatására, az ilyen kellemetlenségek elkerülése végett.

Valószínűleg a magyar helyzet is hasonló lesz, vagyis senki ne készüljön arra, hogy a szokásos felhajtás fogja övezni az iPhone 7 bolti árusítását.

Forrás: Mashable

Címkék: • fuckkkyyy

  az első 100 készülék Mo-n az eus selejt lesz, utána hozzák majd a normálisakat. szóval nem éri meg elsőkörben megvenni 🙂

  • Ezt én is hallottam, ráadásul a chemtrailes gépekkel hozzák be őket, két legyet ütnek így egy csapásra. 🙁

   • SteveJobs

    Ne keverjük a tényeket összeesküvés elméletekkel sztem… aki ért a gépekhez tudja hogy a chemtrail egy hülyeség

    • Aki meg az iPhone-okhoz ért, az tudja, h pont akkora hülyeség a fenti megállapítás, mint a chemtrail.

 • Atilla Kiss

  Gondolom, egy világ omlott össze bennük. Egy életérzés odaveszett………..

Vissza a tetejére ↑