Hírek iphone 7 watch

Dátum: 2016-09-18 | írta: @dmin

2

Két iPhone 7 és egy Apple Watch reklám érkezett

iCentre

Az iPhone 7 reklámok a telefonok egy-egy tulajdonságát emelik ki, míg a Watch videója inkább általános összefoglaló az okos-óra képességeiről.

Az első reklám kicsit véleményes szerintem, hiszen pont az Apple oldalán szerepel az alábbi kitétel a telefon víz elleni védelmével kapcsolatban.

 Az iPhone 7, valamint az iPhone 7 Plus készülék por-, cseppálló és vízlepergető. A vizsgálatokat kontrollált laboratóriumi körülmények között végezték, és a készülék az IEC 60529-es szabvány szerint IP67-es besorolású. A por-, cseppállóság és vízlepergetés nem állandó jellegű körülményekre vonatkozik, és a készülék ellenálló képessége a szokványos használat során csökkenhet. A nedves iPhone készüléket tilos tölteni. A tisztítási és kiszárítási utasításokat a használati útmutató tartalmazza. A folyadékok miatti károkra a jótállás nem érvényes.

Brave the elements with the water-resistant iPhone 7.

 

The all-new iPhone 7, with low-light camera. It’s practically magic.

 

Watch

 

Forrás: YouTube

Címkék:  • idestova

    Tök jó az Apple Watch reklám… csakhogy a leírásban ez szerepel:
    “wasserdicht bis 50 Meter (Das bedeutet, sie ist für Aktivitäten in flachem Wasser wie Schwimmen in einem Pool oder im Meer geeignet. Die Apple Watch Series 2 sollte aber nicht beim Sporttauchen, Wasserski oder bei anderen Wasseraktivitäten mit hohen Geschwindigkeiten oder in tieferem Wasser verwendet werden. Armbänder aus Edelstahl und Leder sind nicht wasserbeständig.)” – azaz nagysebességű vizisportoknál nagyon nem javasolják az óra használatát. Ez mennyire van így?

    • szd81

      az összes 50méterig/5barig vízálló órára ez van írva

Vissza a tetejére ↑