Hírek

Dátum: 2016-09-19 | írta: Tocso

0

iPhone 7 és iPhone 7 Plus vízállósági tesztek (VIDEÓ)

iCentre

Az új iPhone 7-esek egyik legnépszerűbb tulajdonsága a vízállóság* bevezetése volt, melyet gyorsan le is teszteltek.

Az Apple szerint az új iPhone-ok megfelelnek az IP67-es szabványnak, mely azt jelenti, hogy a készülékeknek bírnia kell az 1 méteres mélységet 30 percen át. Az ilyen számadatokra elég érzékeny az Apple, így várható volt, hogy biztos bírja ezeket az iPhone 7, azonban a vártnál is jobban szerepeltek a készülékek.

*Az iPhone 7, valamint az iPhone 7 Plus készülék por-, cseppálló és vízlepergető. A vizsgálatokat kontrollált laboratóriumi körülmények között végezték, és a készülék az IEC 60529-es szabvány szerint IP67-es besorolású. A por-, cseppállóság és vízlepergetés nem állandó jellegű körülményekre vonatkozik, és a készülék ellenálló képessége a szokványos használat során csökkenhet. A nedves iPhone készüléket tilos tölteni. A tisztítási és kiszárítási utasításokat a használati útmutató tartalmazza. A folyadékok miatti károkra a jótállás nem érvényes.

Forrás: apple.com/hu

Az első videó egy sima folyadékba ejtési teszt, ahol a leghétköznapibb italokba ejtik az iPhone-t.

Ezután egy kicsit merészebb teszt következik, míg az utolsóban egy hosszas merülést kell kibírnia az Apple telefonjának:

 

 

 

Mindhárom teszten jól szerepeltek az iPhone-ok, így a hétköznapi használatból adódóan biztos nem lesz vízkárunk.

Azonban azt fontos megjegyezni, hogy a vízkárokért továbbra sem vállal felelősséget az Apple, így érdemes figyelni kedvenc új iPhone-jainkra is.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑