Hírek

Dátum: 2016-09-19 | írta: Zehy

2

iPhone 7 vs. Galaxy Note 7 sebességteszt (VIDEÓ)

iCentre

A két sztár összecsap, Apple és Samsung a ringben! Nézzük!

Szép lassan futnak be a kötelező körök az Apple új csúcsmobiljával kapcsolatban, melyről egyre többet tudni.

Az aksi teljesítménye és az iPhone 7 karcállósága után most egy kis gyorsulásra hívták ki a nagy rivális Galaxy Note 7-et. Egyesek szerint nem volt kérdés a végeredmény, mondjuk a fölényes győzelem azért sokakat meglepett.

A módszer a már jól ismert: egymás után indítják el mindkét telefonon ugyanazon appokat, majd betöltés után jöhet a következő – mindeközben persze mérik az időt, nem mintha ez itt most számítana. 🙂

Ja, a Samsungban 4GB RAM van. Csak mondom.

Te mit gondolsz ezekről a tesztekről?

 

Forrás: YouTube

Címkék:  • Tom

    Az a rakás trágya nem ér annyival többet. Én játszani nem használom, de minőségben, szolgáltatásokban messze, több milliárd fényévvel az iFos előtt van a Note 7. Nem beszélve a multimédiáról, a fényképezésről, kameráról, amiben a Note 7 milliószor jobb. Ha valaki játszani akar, vegyen iFos 7-et, ha valaki intelligensen akarja használni, arra jobb a Note 7. Ez a videó is hülyeség, én olyan videót láttam, ahol a Note 7 volt a gyorsabb, na akkor most mi van? Játszani csak nagy kijelzőn, pc-n vagy konzolon érdemes, nem telefonon kell. Ráadásul a Note 7 kijelzője sokkal nagyobb, jobban megjelennek a weboldalak, nem kell annyit tologatni, pofozgatni, hogy elolvassak egy oldalt!!!! Nem beszélve az olyan szolgáltatásokróol, amik nagyon hasznosak a hétköznapokban… nekem ezek fontosak, nem a játék és a gyorsaság. Olyan videót is láttam, ahol az S7 szarrá veri a rekord gyorsaságú OP3-at, na akkor most mi van. Aki egy ilyen videó alapján vásárol telót, az full hülye!!!

    • BangYourWife

      Azt,hogy mi mennyit ér azt a piac árazza be. Lehet dühöngeni egy Toyota kormánya mögül, hogy a Mercedes egy túlárazott szar…Én az összes telefonos ökoszisztémát használtam évekig de az iphone nyerő. Sokáig röhögtem én is az almás barátaimon, hogy nekik hétezerért kell venni egy rohadt lightning kábelt. A Samsungba akármennyi pénzt tol a koreai állam, akkor is egy gyulladékony, belassult, ronda ipari hulladék marad. Ingyen sem kéne.

Vissza a tetejére ↑