Hírek

Dátum: 2016-09-20 | írta: Tocso

1

Kesztyűben nem működik az iPhone 7 / 7 Plus Home gombja

iCentre

A kapacitív gomboknak megvan a nagy előnye a mechanikus társaikkal szemben, miszerint a sok nyomkodás után sem lép fel anyagfáradás, azonban az előny mellé hátrány is társul így.

Az eddigi mechanikus Home gomb helyett az újabb szériás iPhone-okba már kapacitív gomb került, mellyel az Apple kénytelen volt a hard reset és DFU mód előhívásának módját megváltoztatni, de úgy néz ki, a tél közeledtével egy kellemetlenséggel is találkozhatnak az iPhone 7 tulajok.

Mivel az újabb technológia csak a bőrt érzékeli, így kesztyűben a Home gombok nem is fognak működni majd, hisz azok szigetelik ujjaink elektromos kisüléseit. Természetesen léteznek kapacitív készülékekhez kesztyűk, melyek már igen sokfelé megvásárolhatók nem is túl borsos áron.

Azonban sokunknak még nem ilyen van, vagy egyszerűen kapacitív kesztyűt nem gyártanak a saját divatízlésünkben.

 A dolog nem meglepő, hisz sok készüléknek már rég nincs fizikai Home gombja, azonban az új iPhone tulajoknak ezt még meg kell szokniuk.

ForrásiClarified

Címkék:  • Scifi

    Még jó, hogy amúgy rohadtul nem bírja a hideget a telefon. 50% töltöttség mellett 8°C-ban kint felejtve 1 óra múlva 10-15%-ot jelez, hívás indításkor le is kapcsol… Szóval mind1, hogy hidegben nem kezelhető, a sima 6-os sem…

Vissza a tetejére ↑