Hírek

Dátum: 2016-09-22 | írta: Tocso

0

Már tesztelhető az iPhone 7 Plus tulajoknak az új Portré képkészítés (VIDEÓ)

iCentre

Tegnap a fejlesztők számára, ma pedig már a nyilvános béta használóknak is elérhetővé tette az Apple az iOS 10.1-et, mely elhozza az iPhone 7 Plus használóknak a Portré módot.

Mikor bemutatták az iPhone 7 Plust, a kameráját egy ún. Portré móddal demózták, melynek lényege, hogy képes mélységet adni a képnek.

A megjelenésre nem tudták tökéletesíteni a funkciót, de az Apple ígérete szerint szerint még idén hozzáférhetővé teszik a dupla lencsés telefon számára.

Mivel a fejlesztők számára tegnap elérhetővé tette a frissítés az Apple, sokan le is csaptak az új funkcióra, és tesztelték azt.

 

A Porté mód lényege, hogy az 56mm-es és 28mm-es lencsével együtt hozza létre a képet a telefon, ezáltal egyfajta mélységet ad a képnek.

A kettő kép közti rétegeket egy lényegében mesterséges intelligencia kiegészíti, így kapjuk meg az enyhe térbeli hatást.

A Portré mód használatához már kicsit gyakorlottabb fotósnak kell lenni, mivel nem lehetünk az alanytól sem túl közel sem túl távol, illetve figyelnünk kell a jó megvilágításra is a tesztelők szerint.

A funkció érkezésére egyelőre várni kell, azonban akik nagyon szeretnék már használni ezt az újdonságot, azoknak érdemes lehet felrakni a béta profilt, mellyel már tölthető az iOS 10.1. >>>

Forrás: Macrumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑