Hírek

Dátum: 2016-09-30 | írta: Zehy

3

Botrány egy Apple Store-ban! Több ezer euró a kár! (VIDEÓ)

iCentre

Ilyet még tuti nem láttál és ez nem a most oly divatos clickbait szöveg!

A Dijon városban található Apple Store-ba tért be a minden bizonnyal elégedetlen felhasználó, ahol több iPhone-t és MacBookot is megrongált őrült tettével.

Az Apple megsértette az európai fogyasztók jogait, és nem fizetik vissza a pénzem. Nos, ebben az esetben ez történik.

– üvöltötte, miközben tört és zúzott a boltban.

Érdemes a videót végignézni, a biztonsági emberek higgadtsága mindenképpen dicséretes, az mondjuk nagy kérdés, hogy a boltban miért nem próbálják meg az eladók megállítani a nem éppen mindennapi tettet. Tudom, ez nem ilyen egyszerű, de engem felháborít az ilyen értelmetlen törés-zúzás, ráadásul azért többen is vannak a környéken, így mindenképpen fel lehetett volna lépni ellene.

 

Forrás: Mashable

Címkék: • Csizma

  Ebből a srácból kiváló tömeggyilkos válna egy polgárháborúban, lelkifurdalás nélkül gyilkolna, miután megindokolta önmagának az erőszakot, ahogy itt megindokolta önmagának a perceket keresztül tartó károkozást.

  Ilyenkor az eladók nem léphetnek közbe, ki is rúgják őket, ha a munkakörüket túllépve veszélybe sodorják magukat. Erre vannak a biztonsági őrök, akik már feltarthatják az agresszort a rendőr kiérkezéséig. Ők is teljesen szabályosan jártak el, mindig betartva a szabályokat, mindig csak az agresszióra reagáltak, mindig arányosan. Ezt a videót a vagyonőri képzésen kellene szerintem levetítetni minden tanulónak: így kell csinálni. 😀

  Mindenesetre nem így kell jogot érvényesíteni és panaszt tenni vásárlóként. Ha igaza van, megvannak a hivatalok és szervek, akik érvényesítik az igazát. De akár igaza van, akár nincs, ezt a károkozást nem tudja jogilag szentesíteni, így csak tönkretenni tudja a saját életét, a saját hülyeségével…

  • Teljesen igazad, nem kell a testi épséget kockáztatni egy ilyen idióta miatt.

 • Zavlagyin

  Na most végre egyedi készülékek lettek.

Vissza a tetejére ↑