Bulvár apple

Dátum: 2016-11-15 | írta: Tocso

0

2018 lehet az okos-szemüvegek éve, újabb Apple kütyü?

iCentre

Az okos-szemüveg lehet az Apple következő menő kiegészítője, de sajnos várni kell rá még pár évet.

Az okos-szemüveg piac jelenleg nem is létezik, mivel a Google Glass 2015 elején megbukott árával és használhatatlanságával, azonban az Apple valamiért még lát a szemüvegekben jövőt.

A legújabb pletykák szerint az Apple már bőszen dolgozik a kiegészítőn, amely az Apple Watch-hoz hasonlóan iPhone-nal kommunikálna majd, és csak azzal csatlakoztatva lesz elérhető minden funkciója.

Képek és kiegészítő információk megjelenítésére szolgál majd, de legjobb funkciója a kiterjesztett valóság lesz.

Az Apple már régóta vásárol kiterjesztett, vagy virtuális valósággal kapcsolatos cégeket, amelyek beruházások haszna egy ilyen okos-szemüvegben nyilvánulna meg leginkább.

armetaio-720x400

Utcán sétálva vagy vezetés közben anélkül navigálná használóját, hogy le kellene vegye a szemét az útról, vagy városnézés közben információt adna mit is nézünk éppen, de  tengernyi más dologra is használható egy ilyen szemüveg.

Azt pontosan nem tudni, hogy melyik fejlesztési irányba viszi el kiegészítőjét az Apple, vagy hogy lesz-e egyáltalán Apple Store-ban kapható verziója, az azonban biztos, hogy irtó drága, de nagyon menő termék lesz, ha megvalósul.

Forrás: Macrumors

 

Címkék:Vissza a tetejére ↑