Hírek

Dátum: 2016-11-15 | írta: Zehy

0

Vezeték nélküli töltéssel érkezhet az iPhone 8

iCentre

Lement az iPhone 7-őrület, jöhetnek az iPhone 8 pletykák!

Ezek legújabbika, hogy végre vezeték nélküli töltéssel érkezhet a készülék. (erről mintha már írtunk volna többször is az előző iPhone-ok kapcsán, na mindegy)

A hír Nikkei Asian Review-tól származik, mely szerint a Foxconn gyáraiban – itt szerelik össze az Apple eszközeit, beleértve az iPhone-t – tesztelik a vezeték nélküli töltés modulokat, amelyek a jövőre megjelenő iPhone 8-ban debütálnak majd.

Nikkei Asian Review azt is hozzáteszi, hogy az Apple már régóta betehetné ezt a funkciót a telefonokba, de gazdasági döntések, így a kedvezőtlen hozam miatt nem élt eddig a lehetőséggel.

Egy másik jelentés szerint – ezt a Bloomberg hozta le januárban – az Apple dolgozik a valódi vezeték nélküli töltési technológián, mely működik majd nagyobb távolságból is. Így az iPhone-t nem kell majd lehelyezni egy töltési pontra, máshogy fog működni a dolog.

A vezeték nélküli töltés egyébként nem teljesen elvetett ötlet az Apple részéről, gondoljunk csak a Watch-ra, mely hasonló technikát használ – igaz, a távolról ez még nem működik.

nomad_apple_watch_charging_stand

Az ötlet már csak azért is mielőbbi kivitelezésre vár, mert az iPhone-rajongók egy része csalódott a cégben a jack-dugó körüli mizéria miatt – sokan nem értik a döntést és bosszúsak miatta. Az egyidejű töltés és a zenehallgatás egyelőre csak vezeték nélküli fülessel megoldott, de sokan nem szívesen kötnek ilyen kompromisszumot.

Ha ehhez még hozzávesszük az új MacBookokból kihagyott csatlakozási lehetőségeket (nem lehet rajta tölteni az iPhone-t), akkor jogosnak érezzük, hogy ezen lépések összessége kiverte a biztosítékot a fanboyoknál.

Végezetül, azt se felejtsük el, hogy jövőre lesz 10 éves az iPhone, így az Apple biztos valami nagy durranással készül, egy sima ráncfelvarrés itt most nem lesz elég a némiképp csalódott rajongóknak.

Ami vicces, hogy az eredeti cikk végén összeszedték azokat a dolgokat, melyeket biztosan kijelenthetünk iPhone 8-cal kapcsolatban.
  • Rozéarany színben is érkezik
  • Ez lesz az eddigi leggyorsabb iPhone
  • Ebben az iPhone-ban lesz elérhető az eddigi legjobb optika
  • Lesz benne egy olyan funkció, ami semelyik másik iPhone-ban nem volt eddig

okayface.jpg 😀

Forrás: Mashable

Címkék:Vissza a tetejére ↑